Alt i udstyr til festen
Landets skarpeste priser
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Pop Tøs i 80'er stil, hvor kostumet består af en kjole, en nettrøje som top og et hårbånd med sløjfe i. 100 % polyester.

80'er Pop Tøs kostume til kvinder

    Medfølger:  
  • Bluse
  • Hårpynt
  • Kjole
Pop Tøs i 80'er stil, hvor kostumet består af en kjole, en nettrøje som top og et hårbånd med sløjfe i. 100 % polyester.
289 DKK
(Fri fragt over 350 DKK)

Vælg Størrelse :

* Påkrævede felter

289 DKK
Detaljeret vareinformation

Varenummer: Smiffys_38823
Brand: Smiffy's
EAN-nummer: 5020570196397

Leverandørbeskrivelse (oversat til dansk): 80 Pop Tart Kostume, Black & Yellow, med Top, Dress & pandebånd. Voksen kostumer. 1980erne kostume. Kun kemisk rensning.
Kundeanmeldelser
Lone: "Jeg fik leveret varerne efter meget kort tid og alt var i orden. Varerne var pakket godt ind og der var ingen problemer med skader på varerne. Fuld tilfredshed. "
Anne Jørgensen: "Fin service. Billigt og problemfrit :)"
Rune: "Bestilte varen på hjemmesiden, hvor der tydeligt stod at varen først kunne leveres ugen efter. Fik en fin personlig mail da ordren var afsendt og fik pakken dagen efter. God kontakt og nem bestilling."
Jesper: "Fra start fik jeg god service og blev mødt af en imødekommende sælger. Fin status undervejs på leveringen af pakken og alt levede op til mine forventninger. Man kan i god tro handle hos fest365.dk. Tak for en god handel. Vh Jesper"
Jazz det op som de gjorde i 80'erne med denne retro voksne kvinder 80 Pop Tart fancy kjole kostume som leveres komplet med en neon Top, Black Dress og Bright lyserød Headband! Hvorfor ikke tilføje vores lyse pink benvarmere at fuldføre denne rave udseende !.Jazz det op som de gjorde i 80'erne med vores Smiffy s retro kvinder 80 Pop Tart fancy dress kostume.Kostumet indeholder en sort ærmeløs kjole, der har en multi lagdelt nederdel med farverige trim på lagene.længde kjole er 25 "/ 63. 5 cm fra under armen til hemThe Yellow neon top med pink detaljer omkring krave og manchetter Indstiller kjole af pænt. At slutte kostume en Bright Pink Headband er også inkluderet. Hvorfor ikke tilføje en par af vores lyse pink benvarmere, Neon perler eller en af ​​vores fantastiske kvinders parykker til at fuldføre denne rave look!