Alt i udstyr til festen
Landets skarpeste priser
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

90’er tøj, udklædning og kostumer

Sorter faldende

1 til 20 af 22

Sorter faldende

1 til 20 af 22


Når man taler om 90’erne, kan man ikke undgå at nævne poppen. I dette årti var det nemlig popkulturen, der herskede som aldrig før. Det ses blandt andet på de mange bands, der havde deres storhedstid på dette tidspunkt, blandt andet Aqua, Spice girls og et utal af boybands. I 90’erne var kulturen desuden i høj grad baseret på magasiner, tv-serier og MTV, som var noget af det nyeste og smarteste på den tid – og som desuden havde en stor indflydelse på det tøj, man valgte at gå i. Hos os vil du finde alt det, du skal bruge inden for udklædning og tøj til 90’er festen.

Mænd og kvinder elsker 90'er fester

Hos os vil du finde det perfekte sæt 90'er tøj, du skal bruge for garanteret at tage kegler til enhver fest, der har dette årti som tema. Der er meget at vælge imellem inden for udklædning til en sådan fest, hvilket du også vil finde ud af, når du ser vores store og mangfoldige udvalg. Det gør desuden, at du kan finde frem til præcis det kostume, som passer perfekt til dig. Så hvad enten du ønsker at gå all in som pop pige med falske øjenvipper, farvede strømper og paryk, eller om du mere er til et fedt kostume som technostjerne, kan du helt sikkert finde det hos os. På den måde kan du være sikker på, at du ikke falder igennem til festen, når det kommer til udklædningen og 90'er tøjet.

Med det rette tema til festen er man næsten garanteret, at den bliver en succes. 90’erne er et godt tema, da det indbyder folk til at sætte deres fødder på dansegulvet og blive ved, til natten bliver til morgen. Derfor kan du roligt vælge et 90’er tema, hvis du skal holde fest. Hvad enten du er vært eller skal med som gæst, kan du finde det helt perfekte sæt 90'er tøj til festen her hos os. Du kan også tage et kig på vores 80'er tøj.