Alt i udstyr til festen
Landets skarpeste priser
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Barnedåb


    En barnedåb er en helt særlig begivenhed, hvor man byder en lille ny velkommen i verden. Ikke alene bliver barnet døbt, men det er også en god anledning til at holde den første fest for barnet, hvor alle venner og familie kan møde den lille ny. Derfor er der ikke grund til at spare på noget, når der skal holdes barnedåb – det sker kun én gang. Der er god grund til at køre det gennemført med masser af pynt og fine detaljer, der afspejler det lille barn.

    Derfor har vi hos Fest365.dk et stort udvalg af alt det, du skal bruge til en barnedåb. Mangler du indbydelser, kan du finde det her. Men vi har også kagefigurer, engangsservice, lys, servietter, pynt og meget andet. Uanset hvad du står og mangler for at gøre barnedåben kan du altså finde det her hos os. Vi har et stort udvalg af barnedåbssager i både lyserød og lyseblå, så du kan pynte fint op, uanset om du har at gøre med en lille dreng eller en lille pige.

    Hos os vil du finde varer i god kvalitet til fair priser, så hvis du er en af dem, der ikke gider betale en formue for et flot oppyntet lokale, er du kommet til det rette sted. Vi har pynt med mange fine motiver, så det bliver helt sikkert ikke svært for dig at finde dine personlige favoritter i vores sortiment. Har du en barnedåb, der skal holdes, kan du derfor allerede i dag se nærmere på vores mange varer inden for kategorien barnedåb, hvor du helt sikkert kan finde det, du både vidste og ikke vidste, at du manglede.