Alt i udstyr til festen
Landets skarpeste priser
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Egypter drenge kostume, som indeholder kåbe, bælte, hovedbeklædning og ankelbånd.

Egyptisk Farao kostume til børn

    Medfølger:  
  • Ankelpynt
  • Bælte
  • Hat
  • Tunika
Egypter drenge kostume, som indeholder kåbe, bælte, hovedbeklædning og ankelbånd.
189 DKK
(Fri fragt over 350 DKK)

Vælg Størrelse :

* Påkrævede felter

189 DKK
Detaljeret vareinformation

Varenummer: Smiffys_38656
Brand: Smiffy's
EAN-nummer: 5020570386569

Leverandørbeskrivelse (oversat til dansk): Egyptiske Boy Kostume, Hvid, med Robe, bælte, medaljon & fodlænker. Børns kostume. Drenge kostume. Kun kemisk rensning.
Kundeanmeldelser
Lone: "Jeg fik leveret varerne efter meget kort tid og alt var i orden. Varerne var pakket godt ind og der var ingen problemer med skader på varerne. Fuld tilfredshed. "
Anne Jørgensen: "Fin service. Billigt og problemfrit :)"
Rune: "Bestilte varen på hjemmesiden, hvor der tydeligt stod at varen først kunne leveres ugen efter. Fik en fin personlig mail da ordren var afsendt og fik pakken dagen efter. God kontakt og nem bestilling."
Jesper: "Fra start fik jeg god service og blev mødt af en imødekommende sælger. Fin status undervejs på leveringen af pakken og alt levede op til mine forventninger. Man kan i god tro handle hos fest365.dk. Tak for en god handel. Vh Jesper"
Egyptiske Boy Kostume, med Robe, bælte, medaljon og fodlænker. Løs de myter i det gamle tid og forvandle dig ind i en mægtig egyptiske farao med Smiffys børn egyptiske dreng fancy dress kostume som kommer komplet med en hvid kjortel, en rød og guld bælte, fodlænker og en slående medaljon. Dette er en udsøgt kostume fra vores legender og myter spænder.