Alt i udstyr til festen
Landets skarpeste priser
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Flot Find Holger pige kostume, der består af en rød og hvid stribet trøje med matchende strømmpebukser, blå nederdel, hat og briller.

Find Holger kostume til piger

    Medfølger:  
  • Bluse
  • Briller
  • Hat
  • Strømper
Flot Find Holger pige kostume, der består af en rød og hvid stribet trøje med matchende strømmpebukser, blå nederdel, hat og briller.
259 DKK
(Fri fragt over 350 DKK)

Vælg Størrelse :

* Påkrævede felter

259 DKK
Detaljeret vareinformation

Varenummer: Smiffys_38793
Brand: Smiffy's
EAN-nummer: 5020570197646

Leverandørbeskrivelse (oversat til dansk): Find Holger Wenda Child Kostume, Red & White, med Hat, top, nederdel, briller & Tights. Film og TV kostume. Hvor er Wally Licensed kostume. Kun kemisk rensning.
Kundeanmeldelser
Lone: "Jeg fik leveret varerne efter meget kort tid og alt var i orden. Varerne var pakket godt ind og der var ingen problemer med skader på varerne. Fuld tilfredshed. "
Anne Jørgensen: "Fin service. Billigt og problemfrit :)"
Rune: "Bestilte varen på hjemmesiden, hvor der tydeligt stod at varen først kunne leveres ugen efter. Fik en fin personlig mail da ordren var afsendt og fik pakken dagen efter. God kontakt og nem bestilling."
Jesper: "Fra start fik jeg god service og blev mødt af en imødekommende sælger. Fin status undervejs på leveringen af pakken og alt levede op til mine forventninger. Man kan i god tro handle hos fest365.dk. Tak for en god handel. Vh Jesper"
Find Holger Wenda Child Kostume, omfatter Hat, top, nederdel, briller og Tights. Find Holger alle kan være sikker på at hente dig ud fra en menneskemængde i Smiffys børn piger licenseret Find Holger Wenda fancy dress kostume. Denne kostume består af en rød og hvid stribet top med et par koordinerende strømpebukser og en bobble hat. Også inkluderet i denne tegneserie inspirerede kostume er en blå nederdel og et par sorte briller ligesom illustrationen i "Find Holger" børnebøger.