Alt i udstyr til festen
Landets skarpeste priser
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Halloween kostumer og udklædningstøj

Sorter faldende

1 til 20 ud af 214

Sorter faldende

1 til 20 ud af 214


Halloween er en højtid, der især bliver fejret i stor stil i USA og en række andre lande - både af voksne og børn. Men traditionen er også ved at få fodfæste i Danmark, hvor det handler om at klæde sig uhyggeligt ud og indsamle slik sidst på efteråret. Højtiden adskiller sig på den måde fra andre udklædningsfester, da det ikke alene handler om at være udklædt fra top til tå, men også om at være den mest skræmmende. Det giver helt nye muligheder, og det gør, at det bliver både spændende og sjovt at skulle klæde sig ud til Halloween. Mangler du det helt rette uhyggelige kostume eller mangler du inspiration, er vores store udvalg af skræmmende og blodige kostumer det helt rette sted at lede, uanset om det er til voksne eller børn.

Børn og voksne elsker Halloween

Når det kommer til udklædning til Halloween, kan man næsten ikke gå for meget all in, ligesom det gælder for pynt og dekoration. Her handler det nemlig om at være så skræmmende som overhovedet muligt. Derfor er vores udvalg af uhyggelige kostumer et godt sted at lede efter det rette kostume, da vi her gennemførte og uhyggelige kostumer i mange afskygninger. Uanset om du vil være heks, en zombie eller noget helt tredje, finder du det rette kostume hos os. Skal du til Halloween fest eller mangler du den rette udklædning til at gå ud og rasle, kan du derfor finde dit kostume hos os. Vi har skræmmende og gennemførte kostumer til både børn og voksne.

Er der udklædningsfest, vinder man respekt for en flot, uhyggelig og gennemført udklædning. Det gælder også, når man rasler, da der helt sikkert vil falde lidt ekstra slik af til dem, der er rigtig flot og skræmmende klædt ud. Desuden er det sjovt at være klædt ud fra top til tå. Derfor er der mange gode grunde til at gå all in med udklædningen, når det er ved at være tid til Halloween. Uanset om du er mand eller kvinde, dreng eller pige, kan du finde det oplagte uhyggelige kostume hos os. Du kan derfor allerede i dag se nærmere på vores udvalg af kostumer til Halloween, hvor vi altid garanterer gode priser og en hurtig, effektiv levering.

Alverdens kostumer til Halloween

Hekse, levende døde, genfærd, spøgelser, afskårne lemmer og hoveder, uhyggelige lys og grinende, udskårne græskar! Ringer der en klokke nu? Halloween er en gammel, europæisk tradition, som mange nu om dage fejlagtigt tror, er en ærke amerikansk tradition, der er påduttet på det europæiske kontinent. For traditionen kommer fra de britiske øer med centrum i Skotland og Irland, og ifølge folketroen her er halloween – eller allehelgensaften på dansk – den aften, hvor de døde går igen.

Også i Danmark blev halloween markeret, men den danske fejring blev standset i 1700-tallet, da det blev bestemt, at der skulle skæres ned i antallet af de mange helligdage, der var i Danmark, og hvor folk derfor ikke gik på arbejde. I stedet blev Store Bededag indført til én samlet helligdag, og dermed uddøde traditionen i Danmark ligesom i mange andre europæiske lande. Men ikke i USA, hvor immigranter fra de britiske øer fortsatte med at fejre begivenheden på det nye kontinent.

Hold fest med de levende døde og vælg årets mest uhyggelige halloween kostume

Og nu er traditionen så vendt tilbage igen også i Danmark, hvor halloween bliver fjeret hvert år den 31. oktober med alt, hvad der kan krybe og gå af børn og voksne i mere eller mindre uhyggelige og blodige klæder – i kostumer med fokus på det overnaturlige og udødelige på fuldt tryk med kostumer i gru, gys, hekse, spøgelser, spindelvæv, edderkopper, horrorfilm og alt muligt andet.

Da halloween langsomt vendte tilbage til Danmark i 1990’erne, var det selvfølgelig børnene, der først tog den til sig. De tog kostumer på og malede sig i ansigtet med på en lidt mere makaber måde, end vi havde været vant til fra traditionen fra fastelavn. Med årene udviklede begivenheden sig, og i dag klæder også de unge og voksne sig ud som stavrende zombier og levende døde fra de mindste provinsbyer til de store metropoler. Halloween kostumer er blevet yderst populær undskyldning for at invitere til fest i drabelige kostumer og med masser af muligheder for fantastiske og fede kulisser, festlige indslag og underholdende selskabslege, hvor der naturligvis er (u)hyggeligt pyntet op.

Det er en popularitet, der alene kan måles i antallet af grinende og uhyggelige, udskårne græskarhoveder ved hoveddørene over alt i landet. Salget af græskar er eksploderet de senere år, og det skyldes udelukkende halloweens stigende popularitet. Holder du selv halloween fest er det derfor også et absolut must, at du selv får skåret et par uhyggelige hoveder, der er med til at skabe den rette stemning.

Med udsigten til en halloween fest har du utallige muligheder for rædsels kostumer

Du finder mange typer kostumer til din halloween fest på nettet, og der er rigeligt at vælge imellem for både piger og drenge, kvinder og mænd. Døden har som bekendt mange ansigter og kan tage mange former, så hvad med at klæde dig ud som manden med leen, en sød djævlepige, grev Dracula, vandrende skelet, en alien på afveje, en zombie i alle mulige afskygninger, sexede hekse og bloddryppende monstre.

Halloween kostumer er en taknemmelig udklædningsfest, for i princippet kan du iføre dig alle mulige typer kostumer inden for gyser og horror genren. Det er især film fra de senere år, der har været med til at gøre halloween til et udbredt fænomen igen efter alle årene ude i glemslen. Især måske den amerikanske film ’Halloween’, der blev oversat til ’Maskernes nat’ i Danmark, har sat en skræk i livet på mange teenagere og deres forældre siden slutningen af 1970’erne. Filmen foregår på netop en allehelgensaften, hvor en ung mand går amok og dræber piger og drenge med en stor kniv.

Halloween kostumer til alle

Derfor er en maske, som den filmens morderiske karakter bærer, også et hit blandt kostumer til halloween festen. Og det gælder i øvrigt også for andre af filmhistoriens største mordere, som du kan klæde dig ud som til den rædselsvækkende fest: Freddy Krueger fra ’Nightmare on Elm Street’, Hannibal the Cannibal, Pennywise the Clown, Jason fra ’Fredag den 13.’, dukken Chucky og mange, mange flere.

Faktisk er kostumerne til halloween så populære, at de ofte bliver brugt til andre kostumefester, hvor det ikke er halloween. Hvorfor vente til den 31. oktober for at klæde sig uhyggeligt ud, når der er fester hele året rundt? Man kan sagtens tage et halloween kostume på til sommerfesten, udklædningsballet, klassefesten, fødselsdagen eller hvad som helst, hvor I bliver bedt om at komme i en eller anden form for udklædning. Den perfekte udklædning opnåes selvfølgelig ikke uden en eller anden form for makeup, som kan få dig til at se endnu mere uhyggelig ud.