Alt i udstyr til festen
Landets skarpeste priser
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Handelsbetingelser

Kan jeg bytte mine varer?

Ja naturligvis, det er intet problem. Du har 14 dage til at fortryde dit køb, og så længe varen ikke har været taget i brug kan du enten få pengene tilbage eller få den ombyttet til noget andet. Ved returnering får du hele beløbet tilbage inkl. forsendelsesomkostninger, men de omkostninger du måtte have ved at sende varen tilbage til os, betaler du selv. Læs meget mere om returnering her.

Hvordan foregår leveringen?

Du kan få dine varer leveret GLS, hvor du både har mulighed for at få sendt til en firmaadresse eller til en pakkeshop nær dig. Læs mere om levering her.

Hvordan er mine vilkår ift. returnering?

I 14 dage efter at du har modtaget dine varer kan du frit fortryde dit køb i henhold til de gældende regler for fortrydelsesret. I tilfælde af at der skulle opstå problemer med de modtagede varer inden for 24 måneder har du fuld reklamationsret.

Valuta?

Alle priser er i DKK

Foregår betalingen sikkert?

Når du betaler her på webshoppen er det ePay - et anerkendt betalingsfirma - der modtager dine kortoplysninger, og vi kommer dermed aldrig i besiddelse af dem. ePay sørger for at dine oplysninger bliver opbevaret 100 % sikkert. Du kan betale med Dankort, VISA, Mastercard og alle andre gængse betalingskort.

Hvordan behandler I mine persondata?

Ved bestilling spørger vi efter de samme oplysninger som alle andre webshops; din adresse (så vi kan sende varerne hertil) og din e-mail og telefonnummer (så vi kan sende dig ordreopdateringer og leveringsinformation). Når du placerer en ordre på Fest365.dk accepterer du vores handelsbetingelser, og du giver tilladelse til at vi kontakter dig pr. mail med nyheder, gode tilbud og lign.

Hvem står bag Fest365.dk?

Fest365.dk er startet i 2015 med ønsket om at opbygge en online butik med mulighed for at købe alt til festlige anledninger.

Virksomhedsoplysningerne er følgende:

KostumeOutlet ApS
CVR-nummer: 36406089

Mail: [email protected]
Telefon: 23 23 51 59 

Legal firmainfo:

Karnevalsshoppen ApS

CVR:36406089

Søndre Bygade 19A, 9280 Storvorde

Trustpilot