Alt i udstyr til festen
Landets skarpeste priser
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Handelsbetingelser

Kan jeg bytte mine varer?

Ja naturligvis, det er intet problem. Du har 14 dage til at fortryde dit køb, og så længe varen ikke har været taget i brug kan du enten få pengene tilbage eller få den ombyttet til noget andet. Ved returnering får du hele beløbet tilbage inkl. forsendelsesomkostninger, men de omkostninger du måtte have ved at sende varen tilbage til os, betaler du selv. Læs meget mere om returnering her.

Hvordan foregår leveringen?

Du kan vælge at få dine varer leveret med GLS, hvor du både har mulighed for at få leveret til en firmaadresse eller til en pakkeshop nær dig. Læs mere om levering her.

• Alle forsendelser sker med GLS. Vi beregner 29 kr. for pakker med afhentning til fiirmaadresse eller nærmeste pakkeshop. BEMÆRK: Fri fragt ved køb på over 350 DKK, gælder KUN ved forsendelse i Danmark.

• Hvis KostumeOutlet modtager din bestilling inden kl. 11 i hverdagene vil varerne fra lokallager blive sendt samme dag og du typisk modtage dine varer dagen efter.  Dette gælder ved bestilling af varer markeret med Dag til dag levering. Er du i tvivl om, vi kan nå at levere inden du skal bruge varen, er du velkommen til at kontakte os pr. mail.
 

• Pengene trækkes fra din konto, når varene er sendt
 Hvis varen er udsolgt, i restordre eller forsinket vil du modtage besked pr. telefon. Skal varen bestilles hjem, kan der gå mellem 1-2 uger før modtagelse

Betaling

• Alle priser i shoppen er i DKK og inkl. moms
• Der kan betales med korttyperne som er afbilledet med logo øverst på hjemmesiden

Hvordan er mine vilkår ift. returnering?

I 14 dage efter at du har modtaget dine varer kan du frit fortryde dit køb i henhold til de gældende regler for fortrydelsesret. I tilfælde af at der skulle opstå problemer med de modtagede varer inden for 24 måneder har du fuld reklamationsret.

Valuta?

Alle priser er i DKK

Foregår betalingen sikkert?

Når du betaler her på webshoppen er det ePay - et anerkendt betalingsfirma - der modtager dine kortoplysninger, og vi kommer dermed aldrig i besiddelse af dem. ePay sørger for at dine oplysninger bliver opbevaret 100 % sikkert. Du kan betale med Dankort, VISA, Mastercard og alle andre gængse betalingskort.

Persondata?

For at kunne handle på www.fest365.dk skal du som minimum oplyse:

Navn

Adresse

E-mailadresse

Telefon/mobilnummer

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos fest365.dk og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Har du oprettet et login for at kunne foretage selvbetjening hos os, vil dine personlige oplysninger samt ordreinformationer dog ikke blive slettet medmindre du beder os herom.

Oplysningerne videregives eller sælges ikke til 3. part medmindre dette sker i forbindelse med omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i en sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

Som registreret hos fest365.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i den forbindelse bedes rettet til fest365.dkvia email, som fremgår på hjemmesiden

Hvem står bag Fest365.dk?

Fest365.dk er startet i 2015 med ønsket om at opbygge en online butik med mulighed for at købe alt til festlige anledninger.

Virksomhedsoplysningerne er følgende:

KostumeOutlet ApS
CVR-nummer: 36406089

Mail: [email protected]
Telefon: 25700766

Legal firmainfo:

Karnevalsshoppen ApS

CVR:36406089

Søndre Bygade 19A, 9280 Storvorde

Trustpilot