Alt i udstyr til festen
Landets skarpeste priser
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Se video Sort og hvid-stribet jakkesæt, med jakke, bukser og slips

Humbug jakkesæt

    Medfølger:  
  • Bukser
  • Jakke
  • Slips
Sort og hvid-stribet jakkesæt, med jakke, bukser og slips
469 DKK
(Fri fragt over 350 DKK)

Vælg Størrelse :

* Påkrævede felter

469 DKK
Videopræsentation
Detaljeret vareinformation

Varenummer: Smiffys_43536
Brand: Smiffy's
EAN-nummer: 5020570953976

Leverandørbeskrivelse (oversat til dansk): Humbug Suit, Black & White, med Jakke, bukser og slips. Voksen kostumer. Stand Out Suits kostume. Kun kemisk rensning.
Kundeanmeldelser
Lone: "Jeg fik leveret varerne efter meget kort tid og alt var i orden. Varerne var pakket godt ind og der var ingen problemer med skader på varerne. Fuld tilfredshed. "
Anne Jørgensen: "Fin service. Billigt og problemfrit :)"
Rune: "Bestilte varen på hjemmesiden, hvor der tydeligt stod at varen først kunne leveres ugen efter. Fik en fin personlig mail da ordren var afsendt og fik pakken dagen efter. God kontakt og nem bestilling."
Jesper: "Fra start fik jeg god service og blev mødt af en imødekommende sælger. Fin status undervejs på leveringen af pakken og alt levede op til mine forventninger. Man kan i god tro handle hos fest365.dk. Tak for en god handel. Vh Jesper"
Kig smart for Halloween eller din næste dag på væddeløbsbanen med vores Smiffy s Humbug Skil dig ud Suit. Denne fantastiske kvalitet trop kommer med sort og hvid stribe jakke, der matcher Bukser og Tie.The Black and White Stripe kulør er blevet berømt takket være filmen Beetlejuice Vores Smiffy s Humbug Skil dig ud Suit er af høj kvalitet med en sort og hvid langærmet fuldt foret jakke med to lavere falske lommer og en falsk brystlomme. Jakken har funktionelle knapper på fronten plus indbyggede skulderpuder og falske knapper på manchetterne. De matchende sort og hvid bukser har knaplukning og lynlås plus en skjult hægtelukning. Taljen har bæltestropper plus skjult bred elastik på siderne af taljen for øget fleksibilitet og behagelig pasform.Bukserne har to funktionelle sidelommer og en falsk baglomme. Afslutning af udseendet af dragten er en sort og hvid Tie. Lad din fantasi løbe vild ved at tilføje en farvestrålende skjorte.