Alt i udstyr til festen
Landets skarpeste priser
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Se video Lilla jakkesæt, med jakke, bukser og slips.

Jakkesæt, Lilla

    Medfølger:  
  • Bukser
  • Jakke
  • Slips
Lilla jakkesæt, med jakke, bukser og slips.
469 DKK
(Fri fragt over 350 DKK)

Vælg Størrelse :

* Påkrævede felter

469 DKK
Videopræsentation
Detaljeret vareinformation

Varenummer: Smiffys_43527
Brand: Smiffy's
EAN-nummer: 5020570945162

Leverandørbeskrivelse (oversat til dansk): Purple Suit, lilla, med Jakke, bukser og slips. Voksen kostumer. Stand Out Suits kostume. Kun kemisk rensning.
Kundeanmeldelser
Lone: "Jeg fik leveret varerne efter meget kort tid og alt var i orden. Varerne var pakket godt ind og der var ingen problemer med skader på varerne. Fuld tilfredshed. "
Anne Jørgensen: "Fin service. Billigt og problemfrit :)"
Rune: "Bestilte varen på hjemmesiden, hvor der tydeligt stod at varen først kunne leveres ugen efter. Fik en fin personlig mail da ordren var afsendt og fik pakken dagen efter. God kontakt og nem bestilling."
Jesper: "Fra start fik jeg god service og blev mødt af en imødekommende sælger. Fin status undervejs på leveringen af pakken og alt levede op til mine forventninger. Man kan i god tro handle hos fest365.dk. Tak for en god handel. Vh Jesper"
Uanset om det er de racer, Bucks eller Jokeren fra Batman vores fantastiske fed i farven lilla Stand ud Suit vil få dig centrum for opmærksomhed. Vores Smiffy s Purple Stand Out kulør leveres med Lilla Jakke, bukser og slips. Vores Purple Stand Out Suit er bundet til at vende hoveder med sin dristige ensfarvet design i lys lilla. Denne høj kvalitet Suit kommer med en langærmet fuldt foret jakke med to lavere falske lommer og en falsk brystlomme. Jakken har funktionelle knapper på fronten plus indbyggede skulderpuder og falske knapper på manchetterne. De matchende Lilla bukser har knaplukning og lynlås plus en skjult hægtelukning. Taljen har bæltestropper plus skjult bred elastik på siderne af taljen for øget fleksibilitet og behagelig pasform. Bukserne har to funktionelle sidelommer og en falsk baglomme. Også inkluderet er en lilla Tie. Det eneste, du kan gøre, er at finde den perfekte skjorte til at gå nedenunder og du vil være klar til at blive centrum for opmærksomhed.