Alt i udstyr til festen
Landets skarpeste priser
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Kostumer til babyer

Sorter faldende

16 vare(r)

Sorter faldende

16 vare(r)


Mangler du et sødt, festlige og gennemført kostume til din baby, er du kommet til det rette sted. Hos fest365.dk finder du alt, hvad du skal bruge til festen, og derfor er vores udvalg også det rette sted at købe kostumer til din baby. Udklædning til de små børn er ikke alene sødt, men også festligt, når der er tale om barnets første højtider. Heldigvis kan du i vores store udvalg finde flot og sød udklædning til enhver lejlighed.

Udklædning til fester og til leg

Udklædning til babyer kan bruges på mange måder. Du kan vælge at klæde dit barn ud, hvis I skal til en udklædnings- eller temafest. Det er helt sikkert, at det vil tage kegler blandt alle de andre gæster. Men babykostumer er også en vinder, når det kommer til almindelig leg. Børn har tit den mest livlige fantasi, og et kostume kan være lige det, der skal til, for at kickstarte den. Og med de mange muligheder i vores udvalg, kan du være sikker på, at der ingen grænser er for fantasien.

Stort udvalg af baby kostumer

Uanset hvordan din baby skal klædes ud, kan du finde det rigtige udstyr i vores store udvalg. Vi har nemlig et stort og varieret udvalg af kostumer til både små drenge og piger, så du kan finde frem til din personlige favorit. Hvad enten din baby skal være et sødt, lille dyr, en superhelt eller noget helt tredje, kan du finde den rette udklædning til en god pris i vores sortiment.