Alt i udstyr til festen
Landets skarpeste priser
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Se video 20'er-kostume til kvinder, som indeholder en sort kjole med stropper og frynser samt et pandebånd med sorte fjer. Tilføj en cigaretholder, en 20'er paryk, en sort fjerboa og et par fiskenet strømpebukser for at fuldende kostumet, som er velegnet til temafester og karneval.

20'er Charleston kjole

    Medfølger:  
  • Kjole
  • Pandebånd
20'er-kostume til kvinder, som indeholder en sort kjole med stropper og frynser samt et pandebånd med sorte fjer. Tilføj en cigaretholder, en 20'er paryk, en sort fjerboa og et par fiskenet strømpebukser for at fuldende kostumet, som er velegnet til temafester og karneval.
329 DKK
(Fri fragt over 350 DKK)

Vælg Størrelse :

* Påkrævede felter

329 DKK
Videopræsentation
Detaljeret vareinformation

Varenummer: Smiffys_33451
Brand: Smiffy's
EAN-nummer: 5020570001400

Leverandørbeskrivelse (oversat til dansk): Fringe Flapper Kostume, Sort, Kjole og chef Piece med Feather. Voksen kostumer. 1920-Razzle kostume. Kun kemisk rensning.
Kundeanmeldelser
Lone: "Jeg fik leveret varerne efter meget kort tid og alt var i orden. Varerne var pakket godt ind og der var ingen problemer med skader på varerne. Fuld tilfredshed. "
Anne Jørgensen: "Fin service. Billigt og problemfrit :)"
Rune: "Bestilte varen på hjemmesiden, hvor der tydeligt stod at varen først kunne leveres ugen efter. Fik en fin personlig mail da ordren var afsendt og fik pakken dagen efter. God kontakt og nem bestilling."
Jesper: "Fra start fik jeg god service og blev mødt af en imødekommende sælger. Fin status undervejs på leveringen af pakken og alt levede op til mine forventninger. Man kan i god tro handle hos fest365.dk. Tak for en god handel. Vh Jesper"
Tag en 1920-strategi med vores forførende Fringe Flapper Kostume i sort med sort sløring og chef Piece med Feather. Vores Smiffys Black Fringe Flapper kostume er perfekt til en tyverne aften. Den Flapper Kostume omfatter en sort lagdelt frynser kjole med sløring på forsiden og bagsiden af ​​kostume og en sort sequinned hovedbånd med en vedhæftet fjer.Skulderstropperne på kostumet er justerbare og kostumet har en lynlås i siden. Kjole Længde: Medium størrelse 12-14 er 25½ inches / 65 cmsX1 størrelse 20-22 er 27 inches / 68. 5 cmsImportant Bemærk: På grund af en trykfejl med producenten emballagen fremgår, dette kostume det omfatter et strømpebånd, men dette er ikke sagen.