Alt i udstyr til festen
Landets skarpeste priser
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Baywatch livredder kvinde kostume, der indeholder t-shirt og shorts. Fuldend look blot ved at tilføje en af vores Baywatch flydere. Kostumet er helt perfekt til din næste strandfest.

Baywatch Livredder kostume til kvinder

    Medfølger:  
  • Bluse
  • Shorts
Baywatch livredder kvinde kostume, der indeholder t-shirt og shorts. Fuldend look blot ved at tilføje en af vores Baywatch flydere. Kostumet er helt perfekt til din næste strandfest.
229 DKK
(Fri fragt over 350 DKK)

Vælg Størrelse :

* Påkrævede felter

229 DKK
Detaljeret vareinformation

Varenummer: Smiffys_32831
Brand: Smiffy's
EAN-nummer: 5020570844922

Leverandørbeskrivelse (oversat til dansk): Baywatch Beach Kostume, Gul, med top og shorts. Film og TV kostume. Baywatch Licensed kostume. Kun kemisk rensning.
Kundeanmeldelser
Lone: "Jeg fik leveret varerne efter meget kort tid og alt var i orden. Varerne var pakket godt ind og der var ingen problemer med skader på varerne. Fuld tilfredshed. "
Anne Jørgensen: "Fin service. Billigt og problemfrit :)"
Rune: "Bestilte varen på hjemmesiden, hvor der tydeligt stod at varen først kunne leveres ugen efter. Fik en fin personlig mail da ordren var afsendt og fik pakken dagen efter. God kontakt og nem bestilling."
Jesper: "Fra start fik jeg god service og blev mødt af en imødekommende sælger. Fin status undervejs på leveringen af pakken og alt levede op til mine forventninger. Man kan i god tro handle hos fest365.dk. Tak for en god handel. Vh Jesper"
Du har dem i kø for at blive reddet, når de ser dig i vores Baywatch Beach Kostume. Vores Licenseret kostume leveres med en gul shirt og røde shorts.Inspireret af den amerikanske action-drama serie om Los Angeles County Livreddere der patruljerer strandene i Los Angeles County, Californien, denne store kostume kommer med en lys gul t-shirt med 'Baywatch' trykt hen over brystet. Der er også inkluderet et par røde og gule shorts med Baywatch logo trykt på venstre ben. Glem ikke at tilføje en af ​​vores Baywatch Flyder til at fuldføre dit look!