Alt i udstyr til festen
Landets skarpeste priser
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Se video Når biler skal crash testes, bliver der brugt gule dukker. Nu kan du klæde dig ud som lige netop de dukker med vores second skin kostume, som indeholder en heldragt med sorte afmærkninger. Du kan godt se ud, men andre kan ikke se ind til dig. Der er en skjult lynlås på ryggen og åbning under hagen, som gør det muligt for dig at spise og drikke. Der medfølger en gul mavetaske. Kostumet er komplet og behøver intet tilbehør. Til gengæld er det perfekt til alle anledninger, hvor du gerne vil holde din identitet hemmelig.

Crash Test dragt

    Medfølger:  
  • Heldragt
  • Taske
Når biler skal crash testes, bliver der brugt gule dukker. Nu kan du klæde dig ud som lige netop de dukker med vores second skin kostume, som indeholder en heldragt med sorte afmærkninger. Du kan godt se ud, men andre kan ikke se ind til dig. Der er en skjult lynlås på ryggen og åbning under hagen, som gør det muligt for dig at spise og drikke. Der medfølger en gul mavetaske. Kostumet er komplet og behøver intet tilbehør. Til gengæld er det perfekt til alle anledninger, hvor du gerne vil holde din identitet hemmelig.
159 DKK
(Fri fragt over 350 DKK)

Vælg Størrelse :

* Påkrævede felter

159 DKK
Videopræsentation
Detaljeret vareinformation

Varenummer: Smiffys_23709
Brand: Smiffy's
EAN-nummer: 5020570196700

Leverandørbeskrivelse (oversat til dansk): Second Skin Suit, Crash Dummy, Gul, med Bumbag, Skjult Fly og Under Chin Opening. Voksen kostumer. Second Skin kostume. Kun kemisk rensning.
Kundeanmeldelser
Lone: "Jeg fik leveret varerne efter meget kort tid og alt var i orden. Varerne var pakket godt ind og der var ingen problemer med skader på varerne. Fuld tilfredshed. "
Anne Jørgensen: "Fin service. Billigt og problemfrit :)"
Rune: "Bestilte varen på hjemmesiden, hvor der tydeligt stod at varen først kunne leveres ugen efter. Fik en fin personlig mail da ordren var afsendt og fik pakken dagen efter. God kontakt og nem bestilling."
Jesper: "Fra start fik jeg god service og blev mødt af en imødekommende sælger. Fin status undervejs på leveringen af pakken og alt levede op til mine forventninger. Man kan i god tro handle hos fest365.dk. Tak for en god handel. Vh Jesper"