Alt i udstyr til festen
Landets skarpeste priser
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Se video Hawaii kvinde kostume, i form af kjole og blomsterkrans. Kjolen er blå med blomsterranker i farverne orange, grøn og blå. Nederst er der et bastskørt i farverne gul og neongrøn. Blomsterkransen er orange. Tilføj en blomster hårclips for at fuldende kostumet. Udklædningen er super til en strandfest, sidste skoledag eller karneval.

Hawaii kostume til kvinder

    Medfølger:  
  • Blomsterkrans
  • Kjole
Hawaii kvinde kostume, i form af kjole og blomsterkrans. Kjolen er blå med blomsterranker i farverne orange, grøn og blå. Nederst er der et bastskørt i farverne gul og neongrøn. Blomsterkransen er orange. Tilføj en blomster hårclips for at fuldende kostumet. Udklædningen er super til en strandfest, sidste skoledag eller karneval.
249 DKK
(Fri fragt over 350 DKK)

Vælg Størrelse :

* Påkrævede felter

249 DKK
Videopræsentation
Detaljeret vareinformation

Varenummer: Smiffys_34148
Brand: Smiffy's
EAN-nummer: 5020570017517

Leverandørbeskrivelse (oversat til dansk): Luscious Luau Kostume, Sort, Kjole med Lei neckpiece. Voksen kostumer. Hawaiian Luau kostume. Kun kemisk rensning.
Kundeanmeldelser
Lone: "Jeg fik leveret varerne efter meget kort tid og alt var i orden. Varerne var pakket godt ind og der var ingen problemer med skader på varerne. Fuld tilfredshed. "
Anne Jørgensen: "Fin service. Billigt og problemfrit :)"
Rune: "Bestilte varen på hjemmesiden, hvor der tydeligt stod at varen først kunne leveres ugen efter. Fik en fin personlig mail da ordren var afsendt og fik pakken dagen efter. God kontakt og nem bestilling."
Jesper: "Fra start fik jeg god service og blev mødt af en imødekommende sælger. Fin status undervejs på leveringen af pakken og alt levede op til mine forventninger. Man kan i god tro handle hos fest365.dk. Tak for en god handel. Vh Jesper"
Feber Luscious Luau Kostume, Kjole med Lei neckpiece. Aloha! denne eksotiske hawaiian saftig luau kostume fra Smiffys feber kvindelige serien er en perfekt fancy kjole kostume til sommer beach partiets!denne fantastiske ét stykke stropløs kjole med en blå, grøn og gul blomster print har en quirky twist, i bunden af ​​kjolen er designet til at ligne en græs hula nederdel. Denne kostume leveres også med en koordinerende lei. Tilføj vores hawaiian blomst hår klippet for fuld effekt! 'Kipa hou mai' komme på besøg igen!