Alt i udstyr til festen
Landets skarpeste priser
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Klovne kvinde kostume, som indeholder en lille hat på en hårbøjle, foruden en kjole med flere lag skørter og vide ærmer.

Klovne kostume til kvinder

    Medfølger:  
  • Hat
  • Kjole
Klovne kvinde kostume, som indeholder en lille hat på en hårbøjle, foruden en kjole med flere lag skørter og vide ærmer.
319 DKK
(Fri fragt over 350 DKK)

Vælg Størrelse :

* Påkrævede felter

319 DKK
Detaljeret vareinformation

Varenummer: Smiffys_39297
Brand: Smiffy's
EAN-nummer: 5020570166123

Leverandørbeskrivelse (oversat til dansk): Boo Boo The Clown, rød, med kjole og hat på pandebånd. Voksen kostumer. Funnyside kostume. Kun kemisk rensning.
Kundeanmeldelser
Lone: "Jeg fik leveret varerne efter meget kort tid og alt var i orden. Varerne var pakket godt ind og der var ingen problemer med skader på varerne. Fuld tilfredshed. "
Anne Jørgensen: "Fin service. Billigt og problemfrit :)"
Rune: "Bestilte varen på hjemmesiden, hvor der tydeligt stod at varen først kunne leveres ugen efter. Fik en fin personlig mail da ordren var afsendt og fik pakken dagen efter. God kontakt og nem bestilling."
Jesper: "Fra start fik jeg god service og blev mødt af en imødekommende sælger. Fin status undervejs på leveringen af pakken og alt levede op til mine forventninger. Man kan i god tro handle hos fest365.dk. Tak for en god handel. Vh Jesper"