Alt i udstyr til festen
Landets skarpeste priser
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Marine Officer kvinde kostume, i form af nederdel, kasket og jakke med snydeskjorte.

Marine Officer kostume til kvinder

    Medfølger:  
  • Hat
  • Jakke
  • Nederdel
Marine Officer kvinde kostume, i form af nederdel, kasket og jakke med snydeskjorte.
339 DKK
(Fri fragt over 350 DKK)

Vælg Størrelse :

* Påkrævede felter

339 DKK
Detaljeret vareinformation

Varenummer: Smiffys_38819
Brand: Smiffy's
EAN-nummer: 5020570196366

Leverandørbeskrivelse (oversat til dansk): Navy Officer Kostume, Sort, med jakke, nederdel, Mock Shirt & Hat. Voksen kostumer. Land, Hav og Air Forces kostume. Kun kemisk rensning.
Kundeanmeldelser
Lone: "Jeg fik leveret varerne efter meget kort tid og alt var i orden. Varerne var pakket godt ind og der var ingen problemer med skader på varerne. Fuld tilfredshed. "
Anne Jørgensen: "Fin service. Billigt og problemfrit :)"
Rune: "Bestilte varen på hjemmesiden, hvor der tydeligt stod at varen først kunne leveres ugen efter. Fik en fin personlig mail da ordren var afsendt og fik pakken dagen efter. God kontakt og nem bestilling."
Jesper: "Fra start fik jeg god service og blev mødt af en imødekommende sælger. Fin status undervejs på leveringen af pakken og alt levede op til mine forventninger. Man kan i god tro handle hos fest365.dk. Tak for en god handel. Vh Jesper"
Vores Smiffy s Female Navy Officer Kostume vil give dig det udseende af autoritet på dit næste arrangement.Vores kostume leveres med en sort jakke, der matcher Nederdel, Mock hvid Shirt foran med vedhæftet slips og en Officers Hat. Vores Smiffy s Female Navy Officer Kostume er en smart leder kostume og du har disse sejlere spise ude af dine hænder i denne kostume.Denne store kostume indeholder en sort jakke med guld knapper, guld striber rundt ærmerne og bånd på brystet. Der er også inkluderet en sort nederdel og en hvid mock skjorte med en vedhæftet slips. Prikken over i'et for Naval outfit er en sort hat med en guld badge på forsiden og guld detaljer på toppen.