Alt i udstyr til festen
Landets skarpeste priser
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Se video Flot Pink Lady kvinde kostume i Grease-stil, som består af en lyserød jakke i blankt, skinnende stof. Pink Ladies' logo er broderet på ryggen af jakken. Fuldend kostumet med et par Grease solbriller, en af vores Grease parykker og en Pink Ladies-taske.

Pink Lady kostume, Grease

    Medfølger:  
  • Jakke
Flot Pink Lady kvinde kostume i Grease-stil, som består af en lyserød jakke i blankt, skinnende stof. Pink Ladies' logo er broderet på ryggen af jakken. Fuldend kostumet med et par Grease solbriller, en af vores Grease parykker og en Pink Ladies-taske.
179 DKK
(Fri fragt over 350 DKK)

Vælg Størrelse :

* Påkrævede felter

179 DKK
Videopræsentation
Detaljeret vareinformation

Varenummer: Smiffys_28385
Brand: Smiffy's
EAN-nummer: 5020570064306

Leverandørbeskrivelse (oversat til dansk): Grease Pink Ladies Jacket, Pink, med broderet logo. Film og TV kostume. Fedt Licensed kostume. Kun kemisk rensning.
Kundeanmeldelser
Lone: "Jeg fik leveret varerne efter meget kort tid og alt var i orden. Varerne var pakket godt ind og der var ingen problemer med skader på varerne. Fuld tilfredshed. "
Anne Jørgensen: "Fin service. Billigt og problemfrit :)"
Rune: "Bestilte varen på hjemmesiden, hvor der tydeligt stod at varen først kunne leveres ugen efter. Fik en fin personlig mail da ordren var afsendt og fik pakken dagen efter. God kontakt og nem bestilling."
Jesper: "Fra start fik jeg god service og blev mødt af en imødekommende sælger. Fin status undervejs på leveringen af pakken og alt levede op til mine forventninger. Man kan i god tro handle hos fest365.dk. Tak for en god handel. Vh Jesper"
Pink Lady Jacket, For Grease, med broderet logo. Lader det i øjnene, vi alle ønskede at være en "lyserøde dame" fra den klassiske film Grease i 1978. Smiffys introducerer dig vores helt egen licens kvinder Pink Lady jakke fancy dress kostume. Jakken kommer i en lyserød satin føler og har "lyserøde damer broderet på ryggen og brystet ligesom i filmen! Må ikke være en skønhed skole drop-out, gå tilbage til gymnasiet! Gennemfør dit look med vores flyvsk stil rock and roll solbriller.