Alt i udstyr til festen
Landets skarpeste priser
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Se video Top Gun jagerpilotkostume til kvinder, som indeholder en armygrøn heldragt og et sort bælte. Kombiner med et militær dogtag og et par pilotsolbriller for at fuldende dit kostume, som er ideelt til sidste skoledag eller en temafest.

Top Gun kostume til kvinder

    Medfølger:  
  • Bælte
  • Heldragt
Top Gun jagerpilotkostume til kvinder, som indeholder en armygrøn heldragt og et sort bælte. Kombiner med et militær dogtag og et par pilotsolbriller for at fuldende dit kostume, som er ideelt til sidste skoledag eller en temafest.
309 DKK
(Fri fragt over 350 DKK)

Vælg Størrelse :

* Påkrævede felter

309 DKK
Videopræsentation
Detaljeret vareinformation

Varenummer: Smiffys_32811
Brand: Smiffy's
EAN-nummer: 5020570707999

Leverandørbeskrivelse (oversat til dansk): Top Gun Aviator, Green med Jumpsuit & Bælt. Film og TV kostume. Top Gun Licensed kostume. Kun kemisk rensning.
Kundeanmeldelser
Lone: "Jeg fik leveret varerne efter meget kort tid og alt var i orden. Varerne var pakket godt ind og der var ingen problemer med skader på varerne. Fuld tilfredshed. "
Anne Jørgensen: "Fin service. Billigt og problemfrit :)"
Rune: "Bestilte varen på hjemmesiden, hvor der tydeligt stod at varen først kunne leveres ugen efter. Fik en fin personlig mail da ordren var afsendt og fik pakken dagen efter. God kontakt og nem bestilling."
Jesper: "Fra start fik jeg god service og blev mødt af en imødekommende sælger. Fin status undervejs på leveringen af pakken og alt levede op til mine forventninger. Man kan i god tro handle hos fest365.dk. Tak for en god handel. Vh Jesper"