Alt i udstyr til festen
Landets skarpeste priser
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Se video Banan voksen kostume bestående af en heldragt lavet i gult skum. Kostumet er 100 % polyester, og fås kun i én størrelse, men det passer de fleste voksne. Tilføj noget ansigtsmaling for at gøre kostumet komplet. Det er et morsomt kostume at bære sidste skoledag eller til karneval.

Banan kostume til voksne

    Medfølger:  
  • Heldragt
Banan voksen kostume bestående af en heldragt lavet i gult skum. Kostumet er 100 % polyester, og fås kun i én størrelse, men det passer de fleste voksne. Tilføj noget ansigtsmaling for at gøre kostumet komplet. Det er et morsomt kostume at bære sidste skoledag eller til karneval.
239 DKK
(Fri fragt over 350 DKK)
Forventet leveringsdato: Mandag d. 05. August
Videopræsentation
Detaljeret vareinformation

Varenummer: Smiffys_30468
Brand: Smiffy's
EAN-nummer: 5020570304686

Leverandørbeskrivelse (oversat til dansk): Banana Kostume, Gul, Jumpsuit. Voksen kostumer. Funnyside kostume. Kun kemisk rensning.
Kundeanmeldelser
Lone: "Jeg fik leveret varerne efter meget kort tid og alt var i orden. Varerne var pakket godt ind og der var ingen problemer med skader på varerne. Fuld tilfredshed. "
Anne Jørgensen: "Fin service. Billigt og problemfrit :)"
Rune: "Bestilte varen på hjemmesiden, hvor der tydeligt stod at varen først kunne leveres ugen efter. Fik en fin personlig mail da ordren var afsendt og fik pakken dagen efter. God kontakt og nem bestilling."
Jesper: "Fra start fik jeg god service og blev mødt af en imødekommende sælger. Fin status undervejs på leveringen af pakken og alt levede op til mine forventninger. Man kan i god tro handle hos fest365.dk. Tak for en god handel. Vh Jesper"
Føler lidt frugtagtig? Smiffys har den perfekte voksnes gule banan fancy dress kostume, der kommer som en stor gul poly-skum jumpsuit med huller skåret ud til ansigt, arme og ben. Ideel til sorteper nætter. Gå bananer !!!. Smiffys har den perfekte voksen Unisex lyse gule frugtagtig banan fancy dress kostume, der kommer som en stor gul poly-skum jumpsuit med huller skåret ud til ansigt, arme og ben. Kostume er en one size fits mest, og vil fitChest92-110cmWaist82-92cmIdeal for sorteper nætter. Gå bananer !!!