Alt i udstyr til festen
Landets skarpeste priser
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Frækt brandmandskostume til mænd, som indeholder sorte bukser og jakke med refleksstriber. Tilføj vores brandmandssæt for at fuldende kostumet, som er godt til karneval, sidste skoledag eller en temafest.

Brandmand kostume til mænd

    Medfølger:  
  • Bukser
  • Jakke
Frækt brandmandskostume til mænd, som indeholder sorte bukser og jakke med refleksstriber. Tilføj vores brandmandssæt for at fuldende kostumet, som er godt til karneval, sidste skoledag eller en temafest.
409 DKK
(Fri fragt over 350 DKK)

Vælg Størrelse :

* Påkrævede felter

409 DKK
Detaljeret vareinformation

Varenummer: Smiffys_31693
Brand: Smiffy's
EAN-nummer: 5020570316931

Leverandørbeskrivelse (oversat til dansk): Feber Fireman Kostume, Sort, Jakke og bukser. Feber Range. Fever Mand kostume. Kun kemisk rensning.
Kundeanmeldelser
Lone: "Jeg fik leveret varerne efter meget kort tid og alt var i orden. Varerne var pakket godt ind og der var ingen problemer med skader på varerne. Fuld tilfredshed. "
Anne Jørgensen: "Fin service. Billigt og problemfrit :)"
Rune: "Bestilte varen på hjemmesiden, hvor der tydeligt stod at varen først kunne leveres ugen efter. Fik en fin personlig mail da ordren var afsendt og fik pakken dagen efter. God kontakt og nem bestilling."
Jesper: "Fra start fik jeg god service og blev mødt af en imødekommende sælger. Fin status undervejs på leveringen af pakken og alt levede op til mine forventninger. Man kan i god tro handle hos fest365.dk. Tak for en god handel. Vh Jesper"
Tingene bliver varm, får vi brug for en reel brandmand at sætte denne varme flamme ud! i vores Fever Fireman Kostume som omfatter jakke og bukser. Få alle de damer varmt og forvirrede med vores Fever Mand Fireman kostume. Kostumet leveres med en sort jakke med Hi-Vis bands på tværs af jakke og armene. Jakken har Velcro til at lukke den forreste del af jakken. Et par koordinere sorte bukser med Hi-Vis banding er også inkluderet. Glem ikke at tilføje en af vores Fireman Hats og en realistisk Muscle toppe til din ordre.