Alt i udstyr til festen
Landets skarpeste priser
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Se video Oppustelig Jockey og Heste kostume med trøje og Cap.

Heste Jockey kostume til mænd

    Medfølger:  
  • Bluse
  • Hat
  • Oppusteligt tilbehør
Oppustelig Jockey og Heste kostume med trøje og Cap.
639 DKK
(Fri fragt over 350 DKK)
Forventet leveringsdato: Tirsdag d. 20. August
Videopræsentation
Detaljeret vareinformation

Varenummer: Smiffys_38733M
Brand: Smiffy's
EAN-nummer: 5020570387337

Leverandørbeskrivelse (oversat til dansk): Oppustelige Jockey og Horse Kostume, Brown, med shirt og Cap. Voksen kostumer. Funnyside kostume. Kun kemisk rensning.
Kundeanmeldelser
Lone: "Jeg fik leveret varerne efter meget kort tid og alt var i orden. Varerne var pakket godt ind og der var ingen problemer med skader på varerne. Fuld tilfredshed. "
Anne Jørgensen: "Fin service. Billigt og problemfrit :)"
Rune: "Bestilte varen på hjemmesiden, hvor der tydeligt stod at varen først kunne leveres ugen efter. Fik en fin personlig mail da ordren var afsendt og fik pakken dagen efter. God kontakt og nem bestilling."
Jesper: "Fra start fik jeg god service og blev mødt af en imødekommende sælger. Fin status undervejs på leveringen af pakken og alt levede op til mine forventninger. Man kan i god tro handle hos fest365.dk. Tak for en god handel. Vh Jesper"
Vi kan alle foregive at være en Jockey i Melbourne kop med vores Oppustelige Jockey og Horse Kostume, med shirt og Cap. Giddy op og sørg for at krydse linjen først i vores Oppustelige Jockey og Horse Kostume, med shirt og CapThe self oppumpning Jockey og hest kostume har en batteripakke inkluderet som kræver 4 x AA batterier (medfølger ikke). Du skal blot tænde for at puste kostumet. Du træder ind i de bageste ben af ​​hesten og træk derefter jockey del af kostume på og zip det op på bagsiden. Pump kostume og få fat tøjlerne og din væk. Der er også inkluderet en Cap at fuldføre lookOne størrelse vil passe de fleste voksne.