Alt i udstyr til festen
Landets skarpeste priser
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Se video John Travolta mande kostume i form af den klassiske jakke, vi kender fra Grease, i læderlook. Jakken er sort og har lynlås foran og et T-Birds logo på ryggen. Tilføj vores Danny paryk og en kam for at fuldende looket. Dette kostume er let genkendeligt og derfor også helt perfekt til mange anledninger, herunder sidste skoledag og karneval.

John Travolta læderjakke, Grease

    Medfølger:  
  • Jakke
John Travolta mande kostume i form af den klassiske jakke, vi kender fra Grease, i læderlook. Jakken er sort og har lynlås foran og et T-Birds logo på ryggen. Tilføj vores Danny paryk og en kam for at fuldende looket. Dette kostume er let genkendeligt og derfor også helt perfekt til mange anledninger, herunder sidste skoledag og karneval.
329 DKK
(Fri fragt over 350 DKK)

Vælg Størrelse :

* Påkrævede felter

329 DKK
Videopræsentation
Detaljeret vareinformation

Varenummer: Smiffys_27488
Brand: Smiffy's
EAN-nummer: 5020570680223

Leverandørbeskrivelse (oversat til dansk): Grease T-Birds Jakke, Sort, med broderet logo. Film og TV kostume. Fedt Licensed kostume. Kun kemisk rensning.
Kundeanmeldelser
Lone: "Jeg fik leveret varerne efter meget kort tid og alt var i orden. Varerne var pakket godt ind og der var ingen problemer med skader på varerne. Fuld tilfredshed. "
Anne Jørgensen: "Fin service. Billigt og problemfrit :)"
Rune: "Bestilte varen på hjemmesiden, hvor der tydeligt stod at varen først kunne leveres ugen efter. Fik en fin personlig mail da ordren var afsendt og fik pakken dagen efter. God kontakt og nem bestilling."
Jesper: "Fra start fik jeg god service og blev mødt af en imødekommende sælger. Fin status undervejs på leveringen af pakken og alt levede op til mine forventninger. Man kan i god tro handle hos fest365.dk. Tak for en god handel. Vh Jesper"
Få drengene sammen og danne din egen bande med Smiffy licenserede Sort T Bird Jakke med broderet logo på ryggen. Nå denne bil er systematisk, HYDROMATIC, Ultramatic, hvorfor kunne det smøres Lightnin '! Vi har alle set John Travolta gøre fedt Lightnin ', kan du nu gøre det også med Smiffys licenseret voksne mænds sort jakke, som har den t-fugl logo på ryggen. Denne jakke er overdimensioneret, så vi anbefaler ikke størrelse op. Gennemfør dit look med vores Danny paryk! Go, smurte Lightnin '!