Alt i udstyr til festen
Landets skarpeste priser
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Pirat mande kostume med bluse, bukser, bælte, pandebånd og skocovers. Fuldend looket med en klap for øjet og et våben som en sabel eller pistol.

Pirat kostume

    Medfølger:  
  • Bluse
  • Bukser
  • Bælte
  • Støvlecovers
Pirat mande kostume med bluse, bukser, bælte, pandebånd og skocovers. Fuldend looket med en klap for øjet og et våben som en sabel eller pistol.
149 DKK
(Fri fragt over 350 DKK)

Vælg Størrelse :

* Påkrævede felter

149 DKK
Detaljeret vareinformation

Varenummer: Smiffys_20469
Brand: Smiffy's
EAN-nummer: 5020570872963

Leverandørbeskrivelse (oversat til dansk): Pirate Kostume, Sort, Tørklæde, Top, Bukser, bælte & Bootcovers. Voksen kostumer. Pirate kostume. Kun kemisk rensning.
Kundeanmeldelser
Lone: "Jeg fik leveret varerne efter meget kort tid og alt var i orden. Varerne var pakket godt ind og der var ingen problemer med skader på varerne. Fuld tilfredshed. "
Anne Jørgensen: "Fin service. Billigt og problemfrit :)"
Rune: "Bestilte varen på hjemmesiden, hvor der tydeligt stod at varen først kunne leveres ugen efter. Fik en fin personlig mail da ordren var afsendt og fik pakken dagen efter. God kontakt og nem bestilling."
Jesper: "Fra start fik jeg god service og blev mødt af en imødekommende sælger. Fin status undervejs på leveringen af pakken og alt levede op til mine forventninger. Man kan i god tro handle hos fest365.dk. Tak for en god handel. Vh Jesper"
Arrrr mig heartys! Tjek vores Smiffy s mænds Pirate fancy kjole kostume, som har alt hvad du har brug for at sikre, at du ikke gå planken. Kostumet indeholder shirt med vedhæftet Vest, Bukser, Bælte, Tørklæde og Boot dækker. Arrrr mig heartys! Tjek vores mænds Pirate Kostume til din næste Pirate tema begivenhed.Denne store kostume indeholder en hvid skjorte med en vedhæftet brun vest. Ærmerne har en takkede overflade for at skabe en ægte pirat udseende. Der er også inkluderet et par sorte bukser med elastik i taljen for komfort, et sæt brune pirat boot covers, der passer over dine egne sko og en rød skærf stil bælte, som kan bruges til at skræddersy top til din figur. Denne klassiske buccaneer udseende er færdig med et rødt tørklæde. Du kan altid tilføje en eller flere af vores Pirate tilbehør til at fuldføre dit look!