Alt i udstyr til festen
Landets skarpeste priser
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Se video Sølv astronautkostume til mænd. Kostumet indeholder rumdragt, blød hjelm, handsker og støvlecovers. Tilføj vores laser pistol for at fuldende kostumet, og så er du klar til at flyve ud i rummet. Kostumet er velegnet til mange anledninger, herunder sidste skoledag.

Rumdragt kostume til voksne

    Medfølger:  
  • Handsker
  • Heldragt
  • Hjelm
  • Støvlecovers
Sølv astronautkostume til mænd. Kostumet indeholder rumdragt, blød hjelm, handsker og støvlecovers. Tilføj vores laser pistol for at fuldende kostumet, og så er du klar til at flyve ud i rummet. Kostumet er velegnet til mange anledninger, herunder sidste skoledag.
409 DKK
(Fri fragt over 350 DKK)

Vælg Størrelse :

* Påkrævede felter

409 DKK
Videopræsentation
Detaljeret vareinformation

Varenummer: Smiffys_30821
Brand: Smiffy's
EAN-nummer: 5020570308219

Leverandørbeskrivelse (oversat til dansk): Spaceman Kostume, Sølv, med Jumpsuit, Hood, Handsker og Boot Covers. Voksen kostumer. Land, Hav og Air Forces kostume. Kun kemisk rensning.
Kundeanmeldelser
Lone: "Jeg fik leveret varerne efter meget kort tid og alt var i orden. Varerne var pakket godt ind og der var ingen problemer med skader på varerne. Fuld tilfredshed. "
Anne Jørgensen: "Fin service. Billigt og problemfrit :)"
Rune: "Bestilte varen på hjemmesiden, hvor der tydeligt stod at varen først kunne leveres ugen efter. Fik en fin personlig mail da ordren var afsendt og fik pakken dagen efter. God kontakt og nem bestilling."
Jesper: "Fra start fik jeg god service og blev mødt af en imødekommende sælger. Fin status undervejs på leveringen af pakken og alt levede op til mine forventninger. Man kan i god tro handle hos fest365.dk. Tak for en god handel. Vh Jesper"
Alle drømmer om at blive astronaut og Smiffy s kan gøre drøm med vores Spaceman Kostume med Silver Jumpsuit, Hood, Handsker og Boot Covers. Gå til uendelig og videre med Smiffys mænds spaceman fancy dress kostume som kommer komplet med en sølv jumpsuit som har et amerikansk flag på brystet, at en sølv hætte med en klar sektion se igennem, et par splint handsker og matchende boot covers. "det er et lille skridt for en mand, et kæmpe spring for menneskeheden.