Alt i udstyr til festen
Landets skarpeste priser
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Se video Soldater mande kostume med ærmeløs bluse, armybukser og fin hat.

Soldater kostume til mænd

    Medfølger:  
  • Bluse
  • Bukser
  • Hat
Soldater mande kostume med ærmeløs bluse, armybukser og fin hat.
399 DKK
(Fri fragt over 350 DKK)

Vælg Størrelse :

* Påkrævede felter

399 DKK
Videopræsentation
Detaljeret vareinformation

Varenummer: Smiffys_35462
Brand: Smiffy's
EAN-nummer: 5020570354629

Leverandørbeskrivelse (oversat til dansk): Khaki Camo Deluxe Kostume, Mand, Khaki Green, omfatter Vest og Bukser. Voksen kostumer. Land, Hav og Air Forces kostume. Kun kemisk rensning.
Kundeanmeldelser
Lone: "Jeg fik leveret varerne efter meget kort tid og alt var i orden. Varerne var pakket godt ind og der var ingen problemer med skader på varerne. Fuld tilfredshed. "
Anne Jørgensen: "Fin service. Billigt og problemfrit :)"
Rune: "Bestilte varen på hjemmesiden, hvor der tydeligt stod at varen først kunne leveres ugen efter. Fik en fin personlig mail da ordren var afsendt og fik pakken dagen efter. God kontakt og nem bestilling."
Jesper: "Fra start fik jeg god service og blev mødt af en imødekommende sælger. Fin status undervejs på leveringen af pakken og alt levede op til mine forventninger. Man kan i god tro handle hos fest365.dk. Tak for en god handel. Vh Jesper"
Nu drop og give mig 20, enhver slacking og jeg vil gøre det 30! Tjek vores Smiffy s mænds khaki camouflage fancy dress kostume som kommer komplet med en grøn vest, bekæmpe stil bukser og toppede Cap. For at fuldende billedet udseende hvorfor ikke tilføje ud bullet bælte, hund tags og sølv aviator specs! Ja Hr!.Tjek vores mænds khaki camouflage fancy dress kostume, som vil være ideel til din næste militær tema fest. Kostumet leveres med en kakigrøn farvet tank top. Også inkluderet er et par camouflage cargo bukser i grøn, brun, tan og sort. Forsiden af ​​bukserne har en funktionel knap og lynlås og taljen på bagsiden af ​​bukserne har elastik for komfort og hjælpe med moveability. De nederste kanter af bukserne har indbygget snørebånd at stramme, hvis det ønskes.Bukserne har en stor brugbar lomme med klap på hvert ben. En matchende grøn camo hær cap med front stjerne logo er inkluderet med dette kostume.For at fuldende billedet udseende hvorfor ikke tilføje ud bullet bælte, hund tags og sølv aviator specs! Ja Hr!