Alt i udstyr til festen
Landets skarpeste priser
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Lederhosen og tyrolerbukser

Sorter faldende

10 vare(r)

Sorter faldende

10 vare(r)


Er du klar til at tage lidt pis på dig selv? Lederhosen og tyrolerbukser klæder de færreste, men de sikrer altid et godt grin til festen. Så hvis du vil sikre dig, at du skiller dig ud med din udklædning, er vores lederhosen og tyrolerbukser det oplagte valg. Med en sådan udklædning er du desuden næsten garanteret en god aften, da du med sådanne bukser på vil kunne slippe dig helt løs og ikke bekymre dig om, hvad andre tænker om dig. Er du klar til en god aften, skal du derfor se nærmere på vores lederhosen og tyrolerbukser som udklædning til voksne.

Oktoberfest bukserne er for både mænd og kvinder

Oktoberfesten stammer fra Tyskland, hvor mange mænd og kvinder mødes for at drikke øl sammen. I Danmark er der mange, der vælger oktoberfesten som tema til for eksempel fødselsdage eller bryllupsfester. Er du inviteret til en fest, der har oktoberfesten som tema, kan du med fordel vælge vores lederhosen eller tyrolerbukser som udklædning. På den måde er du sikker på, at du passer til temaet, samtidig med at du kan blive et godt grin både for dig selv og for venner og familie. Hos os finder du de perfekte lederhosen og tyrolerbukser, så du er sikker på at passe perfekt ind i temaet til oktoberfesten.

Er du lidt for sent ude med hensyn til at købe udklædning til oktoberfesten? Så behøver du ikke fortvivle endnu! Vi har nemlig en stor del af vores udklædning på lager, hvilket gør, at vi kan garantere dig en hurtig og effektiv levering. Står du og mangler lederhosen og tyrolerbukser her på falderebet, er vi derfor det rette sted at vælge. Har du en oktoberfest inden for nærmeste fremtid, kan du derfor med fordel se nærmere på vores udvalg af udklædning til netop den slags fester.