Alt i udstyr til festen
Landets skarpeste priser
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Matros og sailor kostumer og udklædningstøj

Sorter faldende

1 til 20 af 24

Sorter faldende

1 til 20 af 24


Er du klar til en sejltur på havet? Når det kommer til klassiske kostumer, der næsten er blevet en kliché, kommer man ikke uden om matros og sailor kostumerne. Kostumerne med striber, halstørklæde og den letgenkendelige hat tager nemlig kegler hver gang og kan bruges til mange forskellige begivenheder, hvor det er passende at klæde sig ud. Hvad enten du skal til udklædningsfest, fastelavn eller sidste skoledag, passer matros kostumet perfekt. Hos os vil du finde et stort udvalg af sailor kostumer til både voksne og børn.

Har du en indre sømand, er det tid til at grave ham frem. Med et matros kostume er du nemlig garanteret en god aften, der står i festlighedernes tegn. Vores matros kostumer er meget gennemførte, hvilket betyder, at ingen vil være i tvivl om, hvad du skal forestille. Hvad enten du mangler udklædning til sidste skoledag, udklædningsfesten eller noget helt tredje, vil sailor kostumet uden tvivl være en vinder. Det klassiske kostumer passer nemlig ind hver gang, og vil du tage det sikre valg, er matros kostumet derfor et oplagt valg.

Har du ikke lyst til at betale en formue for dit sømandskostume? Det har vi hos Fest365.dk fuld forståelse for. Vi ved nemlig, at et kostume sjældent bliver brugt mere end et par gange. Derfor vil du se, at vores matros og sailor kostumer fås til meget fordelagtige priser. På den måde kan du have en sjov aften i et gennemført kostume, uden at du behøver betale i dyre domme for det. Er du klar til at have en sjov aften i et fedt matros kostume, skal du derfor allerede i dag se nærmere på vores udvalg inden for sømandskostumer.