Alt i udstyr til festen
Landets skarpeste priser
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Militær og Army kostumer og udklædningstøj

Sorter faldende

1 til 20 af 35

Sorter faldende

1 til 20 af 35


Har du altid drømt om at være en sej soldat i militæret? Eller synes du bare, at camouflage looket passer perfekt til dig? Uanset hvad er militær kostumet en klassiker, der vinder hver gang. Militær kostumet kan nemlig både bruges til drenge og piger. Derudover er army udklædning også velegnet til mange forskellige formål, eksempelvis udklædningsfester og sidste skoledag. Mangler du det perfekte kostume til en af disse to ting, kan det altså godt betale sig at se nærmere på vores store udvalg af militær kostumer til både mænd og kvinder.

Militær kostumer kan være mange forskellige ting. Der er selvfølgelig den klassiske heldragt, der især er velegnet til mænd og som giver det helt rigtige billede af en hård soldat i felten. Men til kvinder findes der også finde kostumer i form af kjoler i militær looket. Uanset hvilken form for militær kostume du leder efter, kan du finde det hos os. Det betyder, at vi har kostumer til både mænd og kvinder og til enhver lejlighed, der kræver udklædning. Derfor kan du allerede i dag gå ind og se nærmere på vores store udvalg af army udklædning, hvor du helt sikkert kan finde frem til en personlig favorit.

Hvis du er ude i lidt for dårlig tid med hensyn til udklædning, behøver du ikke fortvivle endnu. Vi garanterer nemlig en hurtig levering af vores kostumer, da vi har de fleste af dem liggende på lager. Er du i tidspres med hensyn til kostume, er vi altså det rigtige sted at vælge. Gå allerede nu ind og find din favorit inden for vores militær kostumer, så sørger vi for den hurtige og effektive levering.