Alt i udstyr til festen
Landets skarpeste priser
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Pirat kostumer og udklædningstøj

Sorter faldende

1 til 20 af 64

Sorter faldende

1 til 20 af 64


Har du en hård og farlig pirat gemt i dig? Så er det på tide at slippe din indre pirat løs! Når det kommer til udklædning, er piraten nemlig et af de emner, der er blevet brugt rigtig mange gange, og som stadig virker. Uanset om du er mand eller kvinde, barn eller voksen kan pirat kostumet gøre dig sej og sjov at se på, hvilket garanteret vil gøre din fest endnu sjovere. Piratkostumet er velegnet til fastelavn og kostume fester for voksne, men det kan også være værd at overveje som udklædning til sidste skoledag. Der er altså mange muligheder, når det kommer til at klæde sig ud som sørøver.

Når man vælger at klæde sig ud som en pirat eller sørøver, kan man lige så godt gå hele vejen. Der er nemlig ikke noget ved halve kostumer. Derfor finder du i vores udvalg en række forskellige sørøverkostumer, der passer perfekt til både mænd og kvinder. Alle vores kostumer er gennemførte med både tøj, tørklæde til hovedet, sabel og alt andet, der hører til en ægte sørøver. Derfor er der ikke noget, der hedder halve eller ufærdige kostumer, når du handler hos os. Er du klar til at være en sej pirat fra top til tå, er et kostume fra vores store udvalg det oplagte valg.

Der er efterhånden mange lejligheder og begivenheder, der kræver udklædning. Flere og flere vælger at holde temafester, fordi udklædningen og oppyntningen giver en helt ny dimension til festen. Desuden er der tradition for, at man klæder sig ud på visse tidspunkter af året, for eksempel til fastelavn og 9. Klassernes sidste skoledag. Uanset hvornår eller hvordan du vil bruge dit pirat kostume, kan du roligt købe det hos os. Vi har nemlig et stort udvalg af sørøver kostumer til gode priser, og vi garanterer desuden altid en hurtig og effektiv levering. Når det kommer til køb af pirat kostumer, er vi altså det oplagte sted at starte.