Alt i udstyr til festen
Landets skarpeste priser
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Politi, FBI og SWAT kostumer og udklædningstøj

Sorter faldende

1 til 20 af 35

Sorter faldende

1 til 20 af 35


Er du klar til at gå på jagt efter forbryderne? Et politikostume er ikke alene en klassiker, men det giver dig også en mulighed for at se godt ud, mens du leder efter de kriminelle til festen. Der er mange muligheder inden for politi kostumer, blandt andet kan du også få kostumer, der forestiller FBI og SWAT agenter. Uanset hvilke forbrydere, du går efter, kan du altså se godt ud med et kostume fra vores store udvalg. Desuden kan politi kostumet gå til mange forskellige formål, for eksempel kostumefester og sidste skoledag. Et frækt politi kostume kan dog også være den perfekte overraskelse til din partner i soveværelset.

Har du en indre politimand eller –kvinde gemt i dig, er vores kostumer det oplagte valg. Vi har mange forskelligartede kostumer, der kan gøre dig til det mest bad ass politi til festen. Desuden har vi både almindelige politi kostumer og de mere frække af slagsen. Uanset hvordan du ønsker at bruge dit politi kostume, kan du finde din favorit i vores store og forskelligartede udvalg. Mangler du det perfekte kostume til festen eller sidste skoledag eller ønsker du at overraske din partner med et frækt kostume, kan du derfor allerede nu se nærmere på vores store udvalg inden for politi, FBI og SWAT kostumer.

Alle vores kostumer fås med alt tænkeligt tilbehør. Du får altså ikke kun selve politidragten, men også hat, skyder, håndjern og alt det andet, der hører til en rigtig autentisk politimand eller –kvinde. På den måde behøver du kun handle på én side og forvente en levering for at ligne en perfekt agent fra top til tå. Du kan altså altid være sikker på en gennemført og autentisk udklædning, når du handler hos os. Gå allerede ind i dag og se nærmere på vores store udvalg, hvor du helt sikkert kan finde frem til en personlig favorit.