Alt i udstyr til festen
Landets skarpeste priser
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Sidste Skoledag Kostumer 2017

Sorter faldende

1 til 20 ud af 1069

Sorter faldende

1 til 20 ud af 1069


Sidste skoledag er på mange måder en festdag for de unge, og det er der ikke noget at sige til. For 9. Klasserne betyder det slutningen på et kapitel, der har varet næsten ti år, og derfor skal der selvfølgelig afsluttes med et brag. Det betyder, at der er mange traditioner, der er tæt forbundet med den sidste skoledag i 9. Klasse. For eksempel er det mange steder fast, at man kaster med karameller og sprøjter med barberskum. Sidst men ikke mindst er det også tradition, at man klæder sig ud. Her er der ikke nogen retningslinjer, og man kan derfor selv bestemme, hvad man vil klæde sig ud som. Du kan hos os finde et stort udvalg af forskellige kostumer, der egner sig perfekt til sidste skoledag.

Udklædning til sidste skoledag i 9. klasse

Der er som sagt mange muligheder inden for udklædning, og du kan derfor helt selv vælge, hvad du vil forestille på din sidste skoledag 2017. Hvad enten du vil være pilot, bi, politi, hippie, engel eller noget helt andet, kan vi tilbyde dig flotte kostumer til fair priser. Vi har kostumer til både piger og drenge, og vi har både gennemførte, klassiske kostumer og de lidt mere frække og vovede af slagsen. Alle vores kostumer fås desuden med alt tilbehør, så du behøver kun handle dit kostume ét sted for at være gennemført udklædt fra top til tå. For eksempel får du med vores englekostumet ikke alene kjolen, men også tilhørende vinger og glorie. På den måde kan du være sikker på at være gennemført udklædt på din sidste skoledag, hvilket helt garanteret kun vil gøre din dag endnu sjovere og mere festlig.

Det er forståeligt, hvis du ikke ønsker at betale i dyre domme for dit kostume til sidste skoledag 2017. Selvom det er en vigtig dag, kommer du nok kun til at bruge dit kostume en enkelt gang, og derfor er det naturligt, hvis du ikke har lyst til at betale en formue for dig. Heldigvis fås mange af vores kostumer til meget fair og billige priser, dog uden at gå på kompromis med kvaliteten. Leder du efter et godt og flot kostume til en billig pris, er vores udvalg stedet at lede. Du kan allerede nu sætte jagten ind på det perfekte kostume til din sidste skoledag i vores udvalg af flotte, kreative og gennemførte kostumer. Der er masser af idéer at tage fat på, hvis du er på bar bund i forhold til din udklædning til sidste skoledag.

Den sidste dag i skolen er en helt speciel dag, som de færreste nogensinde glemmer igen. Det kan godt være at nogle af detaljerne er visket lidt bort med tiden, men selve følelsen står tilbage om dagen, hvor man havde sidste skoledag. Men de senere år har en ny tendens bidt sig fast, når de store elever i hele landet markerer den sidste dag i skolen – nemlig at gøre dagen til en stor kostumefest.

Der var engang, hvor dagen blev markeret med lidt skæg og ballade, med uddeling af karameller til de mindre børn og med vandkampe i skolegården. Men det ændrede sig med den yngre generation, der ønsker at give dagen lidt mere pondus og humør, når både piger og drenge fra 9. og 10. klasserne tropper op i sjove, festlige, overraskende eller bare slet og ret overdådige kostumer på sidste skoledag.

Den sidste skoledag bliver et minde for livet med festlige og sjove kostumer

Hvordan det har taget den udvikling, kan der være mange bud på. Et af buddene kan være, at de unge efter skolen nu står foran voksenlivet, og derfor en sidste gang kan få lov at skeje ud i kostumer på den skole, hvor de gennem ni eller ti år har fået så meget lærdom til at komme videre i livet.

Men hvilke kostumer skal man vælge til sidste skoledag som henholdsvis dreng og pige? I begyndelsen var det oftest sådan, at man klædte sig ud i en eller anden form for profession, som man gerne ville arbejde i som voksen – eller som man drømte om at blive. Men i dag er der nærmest ingen grænser for, hvad dit sidste skoledags kostume kan være – det er helt op til dine egne fantasier og personlige mod. Det vigtigste i dag er mere at få sat en fest i gang, der bliver mindeværdig og sjov for alle parter at være en del af.

Hvem har du lyst til at være? Find dit sidste skoledags kostume og drøm dig væk

Både pigerne og drengene har masser af muligheder for at klædesig ud efter deres barndoms helte, heltinder eller ud fra deres drøm om, hvordan de gerne vil vise sig for kammeraterne i klassen og for lærerne. Drengene kan dykke lige ned i deres helte fra tegneserier og computerspil, når de skal klæde sig ud i de lidt mere opfindsomme kostumer. Hvad med at være ridder for en dag og leve efter Ivanhoes eller ridderne om det runde bords regler og hellige løfter – naturligvis bevæbnet med sværd og klædt i smukke farver fra en svunden tid? På samme måde kan pigerne søge tilbage på deres pigeværelser, da de drømte om at være smukke indianerpiger med bløde mokkasiner og fletninger i håret - eller en af de eventyrlige figurer fra Disneys fantastiske historier.

Både piger og drenge kan også vælge at dykke ned i historiens klassiske kostumer fra forskellige årtier og dukke op som gangster i 30’erne, disco dronning i 70’erne, hippietøs i 60’erne eller glamourøs popstjerne i 80’erne. Det er altid et populært kostume på sidste skoledag, at gå tilbage i tiden. Men det er måske endnu mere in for de unge at møde op i kostumet med superhelte, heltinder og skurke fra de kendte tegnerserier og film, der har fyldt så meget op gennem opvæksten.

Drengene kan udleve de ultimative muskeldrømme ud i et flot Batman kostume, eller de kan leve sig ind i karaktererne i film som Star Wars, Star Trek eller som den uhyggelige Jokeren fra Batman filmene. Et andet drengedrøms kostume er det klassiske westernlook a la Clint Eastwood eller John Wayne i det vilde vesten. Det er evigt populært antræk at give den som cowboy til sidste skoledag, hvor også pigerne kan være med som yndige cowboy tøser med seksløberne i et løst hængende revolverbælte! Det samme kan siges om kostumer i Harry Potter universet, hvor der er masser af muligheder for at skabe sin egen figur som troldmand a la Potter, Hermione, Dobby, Dumbledore eller måske Lord Voldemort! Derudover er udklædning som Pokemon jo også altid et hit.

Alverdens kostumer til sidste skoledag

De store skoleelever har derudover nogle favoritter blandt kostumerne, der aldrig ser ud til at gå af mode. Det drejer sig om henholdsvis sjove kostumer og de uhyggelige kostumer, der har været i høj kurs i flere år. Alle kan finde et kostume, de synes er sjovt eller som vækker opsigt og smil på læben. Hvad med et Find Holger kostume, en lallende tyroler, en oprejst ko, et babykostume eller måske en dreng i skoleuniform, en gorilla eller gris? På samme måde er de uhyggelige kostumer til sidste skoledag umådeligt populære. Kom frisk som blodtørstig vampyr eller slæbende zombie og oplev skolens mindste elever løbe væk i begejstret rædsel og gru.

Husk, at du helt selv bestemmer helt selv om du skal være en sjov eller en uhyggelig karakter på din sidste skoledag. Men prøv i hvert fald at være en figur, du godt kunne tænke dig, så dagen får en særlig betydning for jer alle i klassen. I kan jo også prøve at snakke sammen i klassen om I skal finde et fælles tema til dagen. Det vil uden tvivl imponere jeres lærere, hvis I møder op som en samlet flok zombier, sportsfolk med cheerleaders eller troldmænd og -kvinder. Her sætter kun jeres fantasi grænsen for, hvad I kan finde på, for hvis man har rigeligt med fantasi og forslag, så er der faktisk masser af muligheder for at skabe jeres helt eget univers.