Alt i udstyr til festen
Landets skarpeste priser
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Sygeplejerske og læge kostumer og udklædningstøj

Sorter faldende

1 til 20 af 34

Sorter faldende

1 til 20 af 34


Det er ikke alle, der kan blive læger og sygeplejerske. Men heldigvis kan vi alle sammen klæde os ud og lade som om! Netop kostumerne som læge og sygeplejerske er to populære klassikere både hos piger og drenge. Med de hvide kitler på er det da også nemt at se, hvad man skal forestille, hvilket altid er en god ting, når man bruger tid og penge på en udklædning. Derudover kan netop disse udklædninger bruges i mange forskellige sammenhænge. De egner sig for eksempel til kostumefester og til sidste skoledag, men de kan også bruges til rollespil og små overraskelser i soveværelset. Der er altså mange muligheder, og hos os får du gennemførte læge og sygeplejerske kostumer til fair priser.

Når man skal være læge eller sygeplejerske, er det ikke altid nok bare at tage en hvid kittel på. Hvis du vil være helt sikker på, at alle ved, præcis hvad du skal forestille, kræver det det helt rigtige tilbehør. Det kan for eksempel være en hat, et stetoskop, en maske eller noget helt fjerde. Heldigvis får du hos altid gennemførte kostumer, hvor der altid medfølger det, du skal bruge til at være udklædt fra top til tå. Hvis du for eksempel er kvinde og vil være sygeplejerske, får du ikke alene selve kjolen, men også fine strømper, en hat og andet tilbehør. På den måde kan du være gennemført hele vejen igennem, hvilket helt sikkert vil sikre dig en god og festlig aften eller dag.

Vil du give din partner en særlig overraskelse, eller er det bare tid til at prøve noget nyt i soveværelset? Rollespil er altid pirrende, og det bliver kun bedre med de rette kostumer. Vores læge- og sygeplejerske kostumer er perfekt egnede til dette formål. Hvis du vil gøre noget særligt for din kæreste, kan du derfor se nærmere på vores kostumer inden for læge og sygeplejerske. Vi lover, han eller hun vil sætte pris på det!