Alt i udstyr til festen
Landets skarpeste priser
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Se video Tyrolerkjole i oktoberfarver; grønt kjoleliv med snørelukning, hvid bluse, hvide ærmer samt gul nederdel med forklæde, blondekant og pyntebånd. Vær opmærksom på at kjolen er kortere end det ses på billedet.

Tyrolerkjole kvinder

    Medfølger:  
  • Kjole
Tyrolerkjole i oktoberfarver; grønt kjoleliv med snørelukning, hvid bluse, hvide ærmer samt gul nederdel med forklæde, blondekant og pyntebånd. Vær opmærksom på at kjolen er kortere end det ses på billedet.
219 DKK
(Fri fragt over 350 DKK)

Vælg Størrelse :

* Påkrævede felter

219 DKK
Videopræsentation
Detaljeret vareinformation

Varenummer: Smiffys_41160
Brand: Smiffy's
EAN-nummer: 5020570872192

Leverandørbeskrivelse (oversat til dansk): Oktoberfest Kostume, kvinde, gul, Kjole med Attached Apron. Voksen kostumer. Around The World kostume. Kun kemisk rensning.
Kundeanmeldelser
Lone: "Jeg fik leveret varerne efter meget kort tid og alt var i orden. Varerne var pakket godt ind og der var ingen problemer med skader på varerne. Fuld tilfredshed. "
Anne Jørgensen: "Fin service. Billigt og problemfrit :)"
Rune: "Bestilte varen på hjemmesiden, hvor der tydeligt stod at varen først kunne leveres ugen efter. Fik en fin personlig mail da ordren var afsendt og fik pakken dagen efter. God kontakt og nem bestilling."
Jesper: "Fra start fik jeg god service og blev mødt af en imødekommende sælger. Fin status undervejs på leveringen af pakken og alt levede op til mine forventninger. Man kan i god tro handle hos fest365.dk. Tak for en god handel. Vh Jesper"
Tjek vores Smiffy s voksne kvinders tyske Oktoberfest fancy dress kostume. Kostumet indeholder en sød knælang tutu stylet kjole med lidt hvidt forklæde knyttet og hvide blonder langs nederste kant på ryggen. Vores Smiffy s kvinders tyske Oktoberfest fancy dress kostume er inspireret af dirndl, en traditionel kjole båret i Tyskland og dette kostume er perfekt for dem, der ønsker at skabe en unik udseende. Kostumet leveres komplet med en sød knælang tutu stylet kjole.Toppen af ​​kjolen kompromiser i en hvid bluse med en grøn og gul korset stil mønster. Kjolen har en blonde-up front med justerbar gule bånd, perfekt til at skabe et skræddersyet look, og en lynlås på bagsiden.Nederdelen af ​​kjolen er gul med lidt hvidt forklæde knyttet og hvide blonder langs nederste kant på ryggen. Hvorfor ikke fuldføre din tyske look med en af ​​vores bayerske Ladies parykker eller en bayersk Hat