Alt i udstyr til festen
Landets skarpeste priser
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Tyrolertøj og Oktoberfest kostumer

Sorter faldende

1 til 20 ud af 80

Sorter faldende

1 til 20 ud af 80


Oktoberfesten er en tradition fra Tyskland, hvor man klæder sig ud i tyrolertøj og drikker øl for at fejre efterårets høst. Traditionen er endnu ikke rigtig noget til Danmark, men fester med oktoberfesttema er uhyre populære. Så har man nemlig en god undskyldning for at klæde sig ud i morsomt tyrolertøj og drikke en masse øl. Hvis man alligevel skal holde en fødselsdag eller en anden større fest i efteråret, kan det være en idé at give festen et oktoberfesttema. Er du inviteret til sådan en fest, kan du finde de perfekte tyroler kostumer i vores store udvalg.

Tyrolertøj kan være mange ting, men én ting er sikkert: det giver altid et smil på læben. For mænd kan sættet for eksempel bestå af en skovmandsskjorte og lederhosen, mens det for kvinderne vil være korte kjole og ”Heidi”-fletninger. Hos os vil du finde alt det, du skal bruge til oktoberfesten, hvad enten du er kvinde eller mand. Vores kostumer er gennemførte, så du vil være tyrolerklædt fra top til tå, når du vælger at klæde dig ud ved hjælp af et kostume fra vores store og forskelligartede udvalg. Selvom du måske ikke ligner en stjerne i et sådant sæt, giver det et sikkert grin og en festlig aften med oktoberfesten som tema.

Oktoberfest kostumer til kvinder og mænd

Tyrolertøj passer perfekt til fester med oktoberfesttema, men ellers er det nok ikke noget, man vil bruge i så mange andre sammenhænge. Derfor kan det godt afholde en fra at klæde sig ud, hvis tøjet er alt for dyrt. Vi har fuld forståelse for, at man ikke ønsker at bruge en formue på tøj, man kun kommer til at bruge en eller to gang. Men vi synes alligevel, at man bør klæde sig ud, når man får muligheden. Derfor vil du se, at meget vores tøj og udklædning fås til rigtig gode priser. På den måde behøver du ikke betale dyrt for at gå all in med udklædningen og være med til at skabe en god og festlig aften. Skal du til oktoberfest, kan du derfor allerede nu se nærmere på vores store udvalg af tyroler tøj til både mænd og kvinder.

Forestil dig et messingorkester med tubaen der brummer umpa umpa umpa så det sitrer og dirrer. Se så musikerne for dig med brune lederhosen på, lange hvide sokker, rødternede skjorter og en grøn filthat på hovedet. Hvis du kan det, så ser du en god indledning til et tyroler party, hvor stemningen er af en helt anden verden, som vel ikke andre typer fester overhovedet kan komme i nærheden af. Selve tyroler festen med de let genkendelige tyroler kostumer er en af de sjoveste fester, man kan komme til. Tyrolernes fester er ensbetydende med farverig, hyppig skålen og fornøjelig højlydt fællesang.

Når du er blevet inviteret til en tyroler fest, så er det med garanti ensbetydende med en kostumefest. Præcis som ved de store fester i Tyrol – et område i de østrigske alper, der grænser op til både Tyskland, Schweiz og Italien – tager store mænd sine krøllede lederhosen ud af skabet, stryger skjorten og lufter hatten med fjeren i toppen! Sokkerne og snørestøvlerne hører også til, og så er man klar til et brag af en fest i gode venners lag.

Alverdens kostumer til din tyrolerfest

Det er naturligvis mændenes kostume, vi her taler om. Men kvindernes udklædning er nu ikke så meget anderledes. I hvert fald er det også en dragt, der er bundet af traditionerne fra det bjergrige område af Europa, hvor man skåler i øl i stedet for at lette på hatten eller nejer. Kvindernes dragt er ofte sorte sko med hæl, lange hvide selvsiddende strømpebukser op til midt på låret, en rød eller grøn stritskørt, en stramt siddende skjorte med tilhørende mavebælte og naturligvis også den dybe kavalergang, der alt sammen fremhæver de kvindelige former. Der findes fx et stort udvalg af tyroler kostumer på fest365.dk.

Endelig skal den måske vigtigste del - nemlig hårpragten – sidde som den sidder på alle friske tyrolerpiger: I lange fletninger ned langs begge sider. Nu kan festen gå i gang! Husk endelig i den forbindelse på, at en tyroler fest ikke er et modeshow med tynde modeller, for her har alle lov at være, præcis som de er, og med den form og kropsbygning, man nu engang har. Alle er velkomne til fest i tyroler kostume.

Tyrolerfester er til for alle – både store og små maver – med højtbelagt skum på ølglasset

Men tag det nu roligt! En fest i tyroler kostume kan selvfølgelig sagtens se anderledes ud, men hvis du alligevel klæder dig ud i et par af de klassiske kendetegn på fest i Tyrol, så er du rigtig godt på ved. Der er naturligvis masser af muligheder for at improvisere og tilføre kostumet dine egne ønsker. Det er jo netop de overraskende kostumer, der skaber størst opmærksomhed og løssluppen stemning. Find dit kostume i en vel assorteret internet butik og se også efter tilbehør som for eksempel parykker, overskæg eller alt muligt andet, der pepper dit kostume op.

Af andet vigtigt tilbehør hører også det store næsten overdimensionerede ølglas – gerne i literstørrelse – fyldt til randen med bayersk øl – eller hvad der nu bliver serveret til den store fest. Og på samme måde som til verdens største fest – Oktoberfesten i München – bliver glassene fyldt helt op til randen med skummende øl, mens tyrolermusikken trutter lystigt derudad. Så er der virkelig dømt fest for alle pengene – også når det gælder livsglæde fås fester ikke bedre end med et tema midt i Alperne omringet af glade tyrolere som gæster.

Danmarks største udvalg i tyrolerkostumer

Det skal selvfølgelig siges, at tyroler kostumer er populære til mange andre udklædningsfester. Kostumet vækker altid glæde og umiddelbare reaktioner hos de andre gæster ved alle typer fester, hvor I er blevet bedt om at møde op i et kostume eller måske decideret Dirndl kjoler. Du skal selvfølgelig være klar til at være festens midtpunkt på mange måder. Et tyroler kostume forpligter på den måde, at mange forventer at du tager teten i forhold til for eksempel fællessang, fælles skål – og fællesskab! Det forventes simpelthen af dig i et tyroler kostume, at du er med til at sprede livsglæde, fest og fornøjelig stil, som meget nemt smitter alle andre!

På samme måde kan det derfor være en god idé, at hvis du arrangerer en kostumefest eller temafest med tyroler tema, tager kontakt med en eller flere af dine venner, som du ved, giver den god gas til enhver fest. Den eller de venner kan så være ’hyret’ til at sætte gang i din fest, så ingen føler sig forbigået. For med tyrolerfester er det jo sådan, at der bare ikke må være gæster, der ikke føler sig godt underholdt og velkommen.

En af de største begivenheder her i Danmark, som involverer udklædning og kostumer, er selvfølgelige den populære Oktoberfest. Her samles der hvert år flere tusinde mænd og kvinder, udklædt i tysk og østrigsk inspireret Tyroler kostumer, drikker masser af øl og spiser pølser og sauerkrauts i kilovis, til tyske slagere.

Umiddelbart lyder det måske mest som noget for den lidt ældre del af befolkningen, men dette er faktisk ikke tilfældet, hvis man ser på hvem der kommer til disse oktoberfeste, alle iklædt forskellige typer af tyrolerkostumer. Hos den danske webshop Karnevalsshoppen har de over de senere år kraftigt udvidet deres sortiment inden for tyrolerkostumer til voksne

Men hvad indeholder et godt tyroler kostume? Lad os tage et hurtigt kig på nogle af de dele der bør indgår i tyrolerkostumer. Mangler du yderligere inspiration kan vi anbefale at du smutter ind på Karnevalsshoppen.dk.

Lederhosen

Er man mand, så er et tyrolerkostume ikke komplet uden et par lederhosen. Lederhosen er den tyske betegnelse for et par læderbukser der kun går ned til knæene og er udstyret med seler. Disse fås i forskellige farver og kvalitet, og til en pris på omkring 300 kroner inde hos Karnevalsshoppen.

Tyroler Kjole

Til kvinderne er det forskellige muligheder inden for tyrolerkjoler, ofte er der tale om en kjole der, lige som lederhosen, går ned til omkring knæet, men ofte er temmelig nedringet. Gerne i gammel kromutter eller bondekone stil. Farverne på disse kjoler er ofte over i det røde, lyserøde og brune.

Strømper og sko

En del af kostumet er for mændenes vedkommenen lange hvide eller grå knæstrømper og for kvinderne hvide knæstrømper eller strømpebånd. Til begge køn, skal der gerne et par træsko til for at fuldende kostumet.

Alpehue

Intet Tyroler kostume er komplet uden en alpehue eller tyrolerhat som de også kaldes. Disse fås i masser af forskellige farver og er som regel udstyret med pyntebånd og fjer. Huerne er velegnet til både kvinder og mænd.

Tyroler tilbehør

Som til de mange andre temaer inden for udklædning, så er der selvfølgelig en masse muligheder når det kommer til oktoberfesten. Det kan eksempelvis være et lille ølkrus til at klipse i håret, eller et stort 1 liters plastik ølkrus der kædes fast til ens håndled. En borgmesterkæde af små ølkrus eller briller formet som ølkrus. Som du har gættet, så er øl en meget stor del af en god Oktoberfest.

Okboberfesten skiller sig lidt ud fra de mange andre temafesten, ved at være lidt mere fastlåst i hvilke mulighed man har når det kommer til valg af kostumer. Dog er der stadig mange mulighed for at vælge et kostume med forskellige detaljer eller i forskellige farver.

Har du endnu ikke selv prøvet at deltage i en rigtig oktoberfest, så gør dig selv den tjeneste at prøv det ved nærmeste lejlighed, det er jo bestemt ikke uden grund at Oktoberfesten er blevet en af de største og mest populære begivenheder i verden.