Alt i udstyr til festen
Landets skarpeste priser
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!
    • Please specify the product's option(s).

Bayersk bondepige kostume, i form af en kjole med indsyet bluse, og et forklæde.

Tyroler Bondepige kostume til kvinder

    Medfølger:  
  • Forklæde
  • Kjole
Bayersk bondepige kostume, i form af en kjole med indsyet bluse, og et forklæde.
199 DKK
(Fri fragt over 350 DKK)

Vælg Størrelse :

* Påkrævede felter

199 DKK
Detaljeret vareinformation

Varenummer: Smiffys_30092
Brand: Smiffy's
EAN-nummer: 5020570872215

Leverandørbeskrivelse (oversat til dansk): Bavarian Wench Kostume, hvid & rød, Kjole med Attached Apron. Voksen kostumer. Around The World kostume. Kun kemisk rensning.
Kundeanmeldelser
Lone: "Jeg fik leveret varerne efter meget kort tid og alt var i orden. Varerne var pakket godt ind og der var ingen problemer med skader på varerne. Fuld tilfredshed. "
Anne Jørgensen: "Fin service. Billigt og problemfrit :)"
Rune: "Bestilte varen på hjemmesiden, hvor der tydeligt stod at varen først kunne leveres ugen efter. Fik en fin personlig mail da ordren var afsendt og fik pakken dagen efter. God kontakt og nem bestilling."
Jesper: "Fra start fik jeg god service og blev mødt af en imødekommende sælger. Fin status undervejs på leveringen af pakken og alt levede op til mine forventninger. Man kan i god tro handle hos fest365.dk. Tak for en god handel. Vh Jesper"
Gør dig klar til at tjene øl på Tysklands berømte Oktoberfest i vores Smiffy bayerske Wench Kostume.Kostumet indeholder en kjole med en hvid og brun top med en rød nederdel og en vedhæftet hvidt forklæde.Kom i festivalen ånd i vores Smiffy bayerske Wench Kostume, vores bayerske Wench Kostume omfatter en sød kjole med en hvid bonde stil top med den brune toppen af kostume ligne et korset med røde bånd.Nederdelen af kostumet er en dejlig rød farve med en vedhæftet hvidt forklæde. Den dejlige blonde omkring hem af nederdel afslutter kostume pænt. Hvorfor ikke fuldføre din tyske look med en af vores bayerske Ladies parykker eller en bayersk Hat