Alt i udstyr til festen
Landets skarpeste priser
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Se video Oktoberfest mande kostume, som indeholder både en hvid bluse, en grøn tyrolerhat samt lederhosen med seler og ben i knæ-længde.

Tyroler kostume til mænd

    Medfølger:  
  • Bluse
  • Hat
  • Lederhosen
Oktoberfest mande kostume, som indeholder både en hvid bluse, en grøn tyrolerhat samt lederhosen med seler og ben i knæ-længde.
249 DKK
(Fri fragt over 350 DKK)

Vælg Størrelse :

* Påkrævede felter

249 DKK
Videopræsentation
Detaljeret vareinformation

Varenummer: Smiffys_39497
Brand: Smiffy's
EAN-nummer: 5020570166000

Leverandørbeskrivelse (oversat til dansk): Oktoberfest Kostume, Green, Lederhosen Shorts med seler, top og hat. Voksen kostumer. Around The World kostume. Kun kemisk rensning.
Kundeanmeldelser
Lone: "Jeg fik leveret varerne efter meget kort tid og alt var i orden. Varerne var pakket godt ind og der var ingen problemer med skader på varerne. Fuld tilfredshed. "
Anne Jørgensen: "Fin service. Billigt og problemfrit :)"
Rune: "Bestilte varen på hjemmesiden, hvor der tydeligt stod at varen først kunne leveres ugen efter. Fik en fin personlig mail da ordren var afsendt og fik pakken dagen efter. God kontakt og nem bestilling."
Jesper: "Fra start fik jeg god service og blev mødt af en imødekommende sælger. Fin status undervejs på leveringen af pakken og alt levede op til mine forventninger. Man kan i god tro handle hos fest365.dk. Tak for en god handel. Vh Jesper"
Tjek vores geniale Smiffy s voksne mænds tysk Oktoberfest fancy dress kostume som kommer komplet med et par grønne Lederhosen shorts med seler, langærmet hvid top og koordinere grøn hat. Ideel til enhver øl festival. Tjek vores geniale Smiffy s voksne mænds tyske Oktoberfest fancy dress kostume.Kostumet leveres med et par grønne Lederhosen shorts med vedhæftede justerbare seler og har en flerfarvet blomst trim på forsiden for den traditionelle tyske look. En traditionel langærmet hvid top med en sort slips at fastgøre ved kraven og koordinere grøn hat fuldføre udseendet af denne kostume. Dette er en stor kostume til din typiske øl festivaler, og det går også fantastisk, hvis du ønsker at spille en Hansel rolle og få din ven til at være Heidi!