Alt i udstyr til festen
Landets skarpeste priser
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Kort tyrolerkjole til Kromutter med blondekant og forklæde.

Tyrolerkjole, Kort, Kromutter

    Medfølger:  
  • Forklæde
  • Kjole
Kort tyrolerkjole til Kromutter med blondekant og forklæde.
279 DKK
(Fri fragt over 350 DKK)

Vælg Størrelse :

* Påkrævede felter

279 DKK
Detaljeret vareinformation

Varenummer: Smiffys_20609
Brand: Smiffy's
EAN-nummer: 5020570884331

Leverandørbeskrivelse (oversat til dansk): Tavern pige kostume, Brown, Short Dress med Attached Apron. Voksen kostumer. Around The World kostume. Kun kemisk rensning.
Kundeanmeldelser
Lone: "Jeg fik leveret varerne efter meget kort tid og alt var i orden. Varerne var pakket godt ind og der var ingen problemer med skader på varerne. Fuld tilfredshed. "
Anne Jørgensen: "Fin service. Billigt og problemfrit :)"
Rune: "Bestilte varen på hjemmesiden, hvor der tydeligt stod at varen først kunne leveres ugen efter. Fik en fin personlig mail da ordren var afsendt og fik pakken dagen efter. God kontakt og nem bestilling."
Jesper: "Fra start fik jeg god service og blev mødt af en imødekommende sælger. Fin status undervejs på leveringen af pakken og alt levede op til mine forventninger. Man kan i god tro handle hos fest365.dk. Tak for en god handel. Vh Jesper"
Fit ret i med Oktoberfest tema i vores Smiffy Tavern Girl Kostume. Vores Tavern Girl kostumer kommer med en kort brun kjole med en vedhæftet pink bonde stil bluse, vedhæftet forklæde og lace-up stil overdelen. Kære iført den traditionelle Dirndl er almindelige på verdens største Beer Festival og rejser Funfair nemlig Oktoberfest. Du kan også se den del i vores Smiffy Tavern Girl kostume. Vores Tavern Girl kostumer kommer med en kort brun kjole med blonder detaljer på hem af nederdel og en vedhæftet pink bonde stil bluse. Forsiden af kjole har en vedhæftet pink forklæde og en blonde-up stil kjole, perfekt til at genskabe den klassiske dirndl kjole. Hvorfor ikke fuldføre din tyske look med en af vores bayerske Ladies parykker eller en bayersk HatPlease Bemærk: hat er tilbehør og kan købes separat.