Alt i udstyr til festen
Landets skarpeste priser
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Se video Zombie Tyroler kvinde kostume, der kommer med en kjole. Fuldend dette skræmmende look ved at tilføje kontaktlinser, blodkapser, krop- og ansigtsmaling og strømpebukser. Dette er det perfekte halloween kostume!

Zombie Tyroler kostume til kvinder

    Medfølger:  
  • Kjole
Zombie Tyroler kvinde kostume, der kommer med en kjole. Fuldend dette skræmmende look ved at tilføje kontaktlinser, blodkapser, krop- og ansigtsmaling og strømpebukser. Dette er det perfekte halloween kostume!
189 DKK
(Fri fragt over 350 DKK)

Vælg Størrelse :

189 DKK
Videopræsentation
Detaljeret vareinformation

Varenummer: Smiffys_24319
Brand: Smiffy's
EAN-nummer: 5020570931837

Leverandørbeskrivelse (oversat til dansk): Zombie Bavarian Female Kostume, Blå, med kjole. Halloween kostume. Halloween Zombie Alley kostume. Kun kemisk rensning.
Kundeanmeldelser
Lone: "Jeg fik leveret varerne efter meget kort tid og alt var i orden. Varerne var pakket godt ind og der var ingen problemer med skader på varerne. Fuld tilfredshed. "
Anne Jørgensen: "Fin service. Billigt og problemfrit :)"
Rune: "Bestilte varen på hjemmesiden, hvor der tydeligt stod at varen først kunne leveres ugen efter. Fik en fin personlig mail da ordren var afsendt og fik pakken dagen efter. God kontakt og nem bestilling."
Jesper: "Fra start fik jeg god service og blev mødt af en imødekommende sælger. Fin status undervejs på leveringen af pakken og alt levede op til mine forventninger. Man kan i god tro handle hos fest365.dk. Tak for en god handel. Vh Jesper"